| HelpBoy a întrebat:

am si eu o problema am facut un id nou si dupa ce bag 6 id-uri nu mai merge sa bag zice ca "your request to add a contact has taken longer than than expected to complete" si mai jos scrie the operation may have succeeded. please check your messenger list later. CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Asta se intampla la id-urile noi! Pentru a prevenii floodul pe YM nu poti adauga mai mult de 5-6 cereri pe zi. Mai bagi si maine tot asa pana ii bagi pe toti in lista sau foloseste schimb de liste de pe un id vechi pe unul nou sau schimba cu un prieten!
YAHOO MESSENGER - Cum trimiti lista de prieteni (Schimb de liste) Intra in Yahoo Messenger la Actions > "Send my messenger list… Ne apare lista noastra de id-uri (My contacts) sau avem optiunea de a selecta un contact pe care nu-l avem in lista (Other Contacts). Daca alegem acelasi meniu, actions, de unde alegeti aceiasi optiune, "Send my Messenger List" (sau direct combinatia de taste ctrl+shift+m) din fereastra de conversatie nu facem decat sa sarim de pasul 1 si sa avem deja selectat contactul caruia ii vom trimite lista.
Pasul 2. Dupa selectarea id-ului caruia ii vom trimite lista ne apare fereastra cu id-urile pe care le vom trimite. Puteti selecta cate unul, pe grupuri sau toate odata (select all). Mai exista optiunea "Let the other person to see …" pe care o bifati daca doriti sa trimiteti si numele cu care apare respectivele contacte in lista ta. Mai ramane butonul finish si am terminat... Enjoy!

0 răspunsuri: