| Zdog a întrebat:

Sall TPU, anul acesta ma mut intr-o clasa in care n-am nici un prieten.Ce sa fac?, nu-mi spuneti sa-mi fac prieteni ca acei copii sunt foarte fitosi si nu vor sa ne imprietenim (am incercat vara asta ). Deci cum sa-mi i pierd timpul in pauze sau cum sa-i jignesc pe ei cand ei ma jignesc (fara sa ne batem ca sunt slab la bataie )

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Ce sa faci?! Iti vezi de treaba.In pauze te plimbi prin scoala,mananci,asculti muzica,te duci la baie, repeti pentru ora urmatoare, sau iti termini temele si nu e o modalitate buna ca daca ei te trateaza urat tu sa faci la fel, nu raspunde la violenta tot cu violenta, ai grija.Bafta! happy

2 răspunsuri:
| Rebeka88 a răspuns:

Fa-ti prieteni in cartier pentru sprijin si ignorale jignirile, nu inseamna nimic pentru tine

| Anndreeacatalinna a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa iti faci prieteni. trebuie doar sa fii tu sa nu.i bagi in seama pe ei. in pauze poti sta cu altcineva din alta clasa. nu ai cum sa nu.ti faci un prieten macar din alta clasa.
in vara nu prea ai cum sa te imprietenesti cu ei. dar la scoala vei vedea ca va fi altfel. veti fii in aceeasi clasa si n.are cum macar unul dintre ei, chiar colaga/colegul de banca. ai grija ce o sa faci!