Dai de inteles ca o placi, dar nu face asta foarte mult, pentru ca risti sa intri in zona de *prieteni*, fi rapid si actioneaza inainte sa-ti para rau ca n-ai facut-o. (decat s-o pierzi de tot, mai bine sa-ti zica un NU, si data viitoare sa invete sa te priveasca altfel )
Deja dau de inteles ca o plac.Alti baieti de la scoala se dau la ea dar ea ii refuza pe toti. deja ma crede un coleg foarte de treaba dar mai are si momente din acelea dragute
Plus ca as avea nevoie de ajutor cum sa o intreb ca nu prea am idee si nu vreau sa ma refuze
Pai, nu risipi momentele alea, vezi pana unde poti sa le amplifici, si daca tine treaba, inseamna ca si ea te vrea
Scuze dar nu prea ma ajuta raspunsul tau nu iti dau funda eu vreau o intrebare pentru ea ca nu stiu cum sa o intreb daca vrea sa fie cu mine.
Prima data o spui in gluma (da sa fi serios cand o spui) si vezi cum reactioneaza ( daca incepe sa rada, mai insisti, dar daca vezi ca devine serioasa, ii spui ca a fost o gluma) PS:poti sa dai funda cui vrei tu, mie-mi place doar sa fiu de folos.
Mda nu prea mi-ai fost de folos o s-o intreb direct daca vrea sa fim mai mult decat prieteni si gata.