Uite, din experiența unui vechi canal de al meu ( inchis acum de către mine ), sa nu încerci vreodată, mai ales ca esti la inceput sa faci parteneriat cu cineva, pentru atunci cand o sa cresti cu nr de abonați nu o sa mai vrei parteneriat si din pacate nu o sa ai cum sa il închei. Este complicat sa iti explic, dar sper ca mai înțeles...
Deci : 1 la mana, trebuie sa postezi regulat, sa faci un program de postat încât sa nu te încurce in caz de ceva.
2 la mana, nu încerca sa filmezi tot timpul singur, invitați prieteni cu care poti vb in video de tot felul de lucru care crezi tu ca o atragă...
3 la mana, încearcă sa pui video cu calitate, deci trebuie sa te chinui cu randat, aici poti tu sa iti alegi un program care vrei tu... Si cand filmezi iti spun ca daca ai un calculator frumușel poti face video cu obs, care ti le randeaza in timp real ( cel care il foloseam si eu de asemenea )
Si 4 la mana sa nu te descurajeze hateri care o sa iti spună sa te lași si chesti din astea, pur si simplu nu-i asculta, ascultăi pe cei care te admira
Si daca iti deschis canalul spune-mi si mei, sigur eu o sa fiu prima abonata a ta
Mda...nu a aparut tot mesajul....Deci.Multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ai da, apreciez
Stergete întreabă: