Ca de la copil de 12 ani, la altul îţi dau nişte sfaturi importante:
○ Începe să vorbeşti cu ea. (dacă te respinge f. des înseamnă că nu te place)
• Ia-i flori; fetele iubesc florile, orice fel
♦ Încearcă să discuţi mai mult despre problemele ei.
☻ Nu trebuie să o baţi la cap zilnic, când o vezi mai fericită intri în vorbă cu ea gen: "Bună." sau "Cum a fost astăzi?" lucruri mărunte dar care înseamnă enorm.
◘ Încearcă să o impresionezi cu ceva.
o Ce mai cauţi aici citind acest mesaj? Du-te şi vorbeşte cu ea!
E noapte cv e 1 dimineata
Ii spui: Hei, esti tare draguta si ma tot intreb de ceva vreme daca nu vrei sa iesim la un suc...
daca raspunsul e da sau un zambet ceva care iti da o sansa e ok, daca nu asta e, chiar si cel mai bun pescar cateodata mananca pui . Simplu si usor, nu face viata si mai complicata
NemNUZ, nu e aşa de uşor, cred că şi el e timid, eu când dau ochii cu ea mă fac roşu ca un rac.
Crede-ma ca si eu la varsta ta eram la fel , imi trebuia foarte mult timp sa vorbesc cu ea.Dar cu ce rost, ca dupa un timp sa o vad ca altcineva . Acum e simplu si usor, adica am avut si eu ipostaze in carea ea schimba subiectul cand o invitam undeva dar asta e.Si eu acum stau o fata pe care,, am agatato,, cu lucruri banale si simple. Oricum incerc sa ma concentrez mai mult pe scoala si cariera, deoarece,, Dragostea nu tine de foame,,.Un lucru care il vei vedea si tu pe la 17-18 ani incolo.
Bogdane acea fata e la scoala cu mine si de fiecare data cand trece pe langa mine zambeste... fara sa is fac nimic.
BUCURROBERTA întreabă: