anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall,TPU! As vrea sa va pun o intrebare si sa imi raspundeti.Ce parere aveti, ce este mai important parerea propriei persoane sau parerea celor din jur?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

In ceea ce ma priveste, cea mai importanta si, de fapt, singura, este parerea propriei persoane. In legatura cu toate deciziile pe care le-am luat, am facut asta fara sa ii intreb pe ceilalti si am facut propriile alegeri, fara sa implic alte persoane. Consider ca nu trebuie sa iti traiesti viata ascultand si urmand ceea ce-ti spun ceilalti cu privire la propriile alegeri si decizii, pentru ca, practic, nu ti-o mai traiesti, ci ti-o traiesti prin intermediul celorlalti. Mi s-a spus de multe ori ca sunt incapatanana si ca fac intotdeauna doar cum vreau eu si ca nu vreau sa ascult un sfat (pe care nici macar nu l-am cerut), insa niciodata nu mi-a parut rau pentru ceea ce am facut si nici nu prea mi-a pasat. Deci, din punctul meu de vedere, propria parere ar trebui sa fie mai presus decat a oricui.

4 răspunsuri:
| Issabela26 a răspuns:

Buna!
parerea mea este ca e importanta parerea propriei persoane pentru ca e important daca tu te simtii bine asa cum esti nu cum cred ceilalti pentru ca fieacare are o parere diferita insa parerea ta conteaza cel mai mult daca tu te vezi frumos esti frumos chiar daca unii zic ca esti urat oh go onmereu vor fii persoane care sa creada invers decat e, deci cel mai importnat este sa ai tu o parere buna despre tinehappy

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Depinde de persoana. In general, e mai importanta parerea ta pentru ca tu te cunosti mai bine decat o fac ei. Trebuie sa te porti/ sa te imbraci etc asa cum iti place tie, nu cum le place altora. Pentru ca, imbracata pe gustul lor, te admira sa zic un pic, iar apoi tu ramai asa poate in niste haine incomode. Sper ca m-am facut inteleasa. O seara placuta in continuare iti doresc!happy

| IsJustMe007 a răspuns:

Buna! Tu ce crezi?thinking Logic ca eu ma "ascult" pe mine, nu pe cei din jur.E viata mea nu a lor!

| kathyangel a răspuns:

Multumesc frumos pentru raspunsuri! La fel am considerat mereu ca e mai important ce cred eu despre mine nu ce cred altii. Datorita voua acum stiu sigur ca acest lucru nu tine neaparat de faptul ca sunt incapatanata!happy :*