| teiubesc_5807 a întrebat:

SAll TPU!happy
Astazi a fost ultima zi de scoala pentru ca iau vacanta(cls8) si ne'a incheiat mediile la mate.am o colega care face pregatire si mai avea nevoie de 2 de 10 sa ii iese media 9, iar profa i'a dar aceste note fara sa o asculte.si mie imi mai trebuiau 3 de 10 pentru media 10. m'a ascultat ieri si mi-a pus unul.am spus doar ca nu e corect sa ii dea acelei colege 2 de 10 si mie nu. ea m-a auzit si s-a suparat.eu consider ca chair ii meritam pentru ca mereu termin inaintea celorlalti problemele si profa vede ca sta des alnga mine plus ca a zis acelei fete la pregatire ca eu sunt din clasa cea mai buna la mate(a exagerat putin). si stiti ce ma deranjeaza cel mai rau? ca fata asta a sarit cu gura la mine cand stia ca am dreptate si am si facut luni cu ea la mate pentru ca nu intelege la pregatire de la profa, ci mai bine de la me...va rog dati-mi niste statusuri care sa o faca sa se simta prost ca am tot tacut si ma enerveaza.
plus ca la chimie a mintit ca a adus substante si i-a mai dat profa un 10 sa ii iese media 9.deci are media egala cu mine la chimie si nu stie cat stiu eu( am fost la olimpiada, iar ea nu stie sa scrie formula apei). intelegeti voi si se mai crede si prietena mea... dar ma rog. sper sa ma intelegeti, nu sa ma judecati.
Funda!

Răspuns Câştigător
| Mоиica a răspuns:

Stai linistit, nu vine sfarsitul lumii. Cred ca profa respectiva stie ce face. Ai sa vezi ca totul se rezolva. Si in plus de asta stiu ca e important pentru media ta, dar daca tu stii ca esti mai bun ca ea la mate...happy

2 răspunsuri:
| teiubesc_5807 explică:

MS predescu2000 happy

| predescu2000 a răspuns:

Sti din kate vad ai dreptate dar nu inseamna ca trebuie sa o faci sa se simta prost pentru ca poate puteai fi si u in locul ei si poate ai fi facut orice pentru o nota mai mare si pana la urma nici nu e toata vina ei ki a profei si pana la urma poate are media la fel ca tine dar stai linistita ca tot u ramai mai buna de cat ea si fi sigura ca se oftika pe tine asa ca nu te amagi fruntea sus si kontinua sa inveti ca asta e important campioano si felikitari pentru medie