| madalinspy a întrebat:

Sall tpu.astazi eram cu prietenul meu.(eu sunt baiat) si ne jucam dea vatea scunselea. deodata era tot asa un prieten dea meu si zicea ca comentez la el si a inceput sa ma bata. ce sa fac sa pot sa-l bat plzzz ajutor!

10 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Spune-le parintilor ca te-a batut. nu retalia. nu dai apa la moara. bataia nu a fost niciodata un raspuns la nicio intrebare.

| nesuferit a răspuns:

Cerei mamei un cutit si zi ca iti trebuie la scoala sa tai un fraier happy

| rolfenstein a răspuns (pentru nesuferit):

Nu mai invata ma copii la prostii happy

| QiCKaaTc a răspuns:

rolling on the floor laughing Suna la 112 rolling on the floor)

| 7Mary7 a răspuns:

Cere-i ajutorul unui prieten mai mare.

| SoJustMeAndU a răspuns:

Pai...bataia nu este neaparat o metoda. ignora-l, daca continua cu bataia cheama un adult, sau daca ai ocazia impinge-l intr-un colt si dai cateva capace

| cristi2288 a răspuns:

Pai un sfat asa de la baiat la baiat.iei un par de basseball si ii explici ca daca nu inceteaza cu prostiile ii spargi capu

| IamStillHere a răspuns (pentru cristi2288):

Ce sfat ai dat si tu :-s Eo cred ca doar ai vrut sa te dai mare pe TPU ca tu te bati cu bata de baseball si din asteaoh go on Cat despre problema ta madalin daca ai si tu prieteni mai mari roaga`i sa te ajute putin sa vbeasca cu el. Nu te lua dupa ceilalti care spun ca trebuie sa iei cutitu` sa il tairolling on the floor sau alte chestii din asteahappy

| cristi2288 a răspuns (pentru IamStillHere):

Nu bai inteligentule... dar daca esti mic nu inseamna ca trebuie si sa suporti bataile altor persoane mai mari ca tine care cred ca au dreptul de a se lua de copii mai mici.decat sa planga maicasa...mai bine sa planga masa aluia "smecher" INTELIGENTULE

| Kady_Kadilak_1997 a răspuns:

Frate daca tu nu ai dat in el si e sa crezut mare smecher atunci poti sa-l bati dar daca tu ai inceput ee naspa oricum stii vorba aia decat sa planga mama mai bine plange masa si daca e mai mare decat tine ia cativa baiet idupa tine si o sa vezi ca o sai fie frica