| AfroBă a întrebat:

Astazi veneam de la scoala, cu 3 prieteni. Fata din spatele meu vorbea cu celalat si i-a l-a intrebat daca vrea sa ma faca gelos pe mine? In fine eu am auzit, si cand am intors capul ei se sarutau.Eram plin de nervi. Ce trebuie sa fac sa il bat pe ala pana il bag in spital? Sau ce?happy FUNDA

Răspuns Câştigător
| robertpaul a răspuns:

Cateaua pana nu ridica coada,caine nu vine sa o, sti tu. Daca ti-a facut asa ceva, insemna ca nu va fi nici prima si nici ultima data.Strangeti lucrurile si fugi cat vezi cu ochii, pana nu vei vedea negru in fata ochilor si vei regreta.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui sa te faci ca gelozia nu te a efectat deloc, din contra comportate ca si cum nu ai vazut nimic[chiar daca nu i asa]asa isi vor da seama ca planul lor de a te face gelos nu le a reusit

| oAndyy a răspuns:

Spune-le ca ai auzit va vor sa te faca gelos si ca oricum nu reuseau pentru ca tie iti place de altcineva.(chiar daca nu e asa)
Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Biutzu a răspuns:

Dc sa iti creezi probleme totusi, ar fi fost ceva sa ii fi spus ei:te-am auzit nu-ti merg fazele astea.i-ai fi inchis gura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu are rost sa il bati pentru ce iti vei face doar probleme iar compoartate ca si cum nu ai vazut nimic si nu ai auzit nimic k asa o sa eviti orice tip de problema. Sper sa iti fie de ajutor.