Toți avem problemele noastre, asta e sigur. Mereu m-am simțit singură, însă în unele momente mă simt atât de singură încât sunt sigură că voi face o prostie dacă nu elimin gândurile astea.
„Dacă iubirea ta nu naşte iubire, dacă tu, ca bărbat care iubeşti, nu te faci iubit, iubirea ta e neputincioasă, iubirea ta e nefericire." (Dostoievski)
Dar știi asta deja.
Nu trebuie să te schimbi, poate doar să faci câteva îmbunătățiri la tine. Trebuie să înveți să te apreciezi totuși.
Încearcă să gândești pozitiv. Cu o gândire negativă niciodată nu vei avea o viața mai bună.
Uită-te pe aici, poate găsești ceva ce te ajută: http://www.stilmasculin.ro/......e-citesti/
Iar dacă îți dorești ceva cu adevărat, îl vei obține într-un final! Vei vedea.
Multumesc foarte frumos pentru raspunsul tau, dar... ce ma enerveaza la UNELE fete e ca ele mereu zic ca vor un baiat sincer, sa aiba grija de ele si sa le iubeasca dar ele mereu se intorc la acel tip de baiat rau si smecher.
Repet am spus UNELE.
Se întâmplă asta tot mai des.
Toți ne îndrăgostim de persoanele nepotrivite. Toți spunem că avem niște principii pe care ne bazăm, că ne îndrăgostim de anumite persoane cu diverse calități, dar nu este așa.
Noi acceptăm agresivitatea celor care ne rănesc pentru că o considerăm meritată, câtă vreme noi înșine suntem primii care ne agresăm constant.
De aici și faptul că persoanele care ne iubesc, care ne respectă, în ochii noștri sunt doar niște persoane naive, sunt orbi pentru că nu văd ceea ce credem noi că suntem, sunt slabe. Dar în majoritatea timpului nu vedem esențialul și ne îndrăgostim de celelalte persoane, care ne vor face să suferim.
Trebuie sa lasi timpul sa treaca nu mai cauta pentru ca nu gasesti nimic, rugatul nu rezolva problema amoroasa. Eu cred ca Dumnezeu stie cand iti da o gagica nu cand vrei tu, tin minte si eu cat de mult ma rugam sa ma angajeze cineva pe autotren si in schimb primesc oferte de munca nedorite dar asta e situatia economica ce sa-i faci, mai incolo se schimba toate asa cum roata se invarte si dusmaniilor le vin problemele, noua ne va fi mult mai bine.
Posibil sa ai dreptate, dar El e cel ce ne implineste orice dorinta, dar totul consta in Credinta si rabdare.
Daca esti in stare sa iti mentii optimismul si sa te gandesti/imaginezi la una care te iubeste si e cuminte cu cat trec zilele cu atat mai repede acel gand devine realitate, niciodata sa nu ai un gand rau daca razi si te simti bine si te gandesti la ce ti-am zis eu, o sa imi zici mine ca sant ingerul lui Dumnezeu.