IOnuT55 are dreptate.Altex ma cam ia de fraier...de 6 zile astept sa vina curierul si nici o speranta : / Ii sun pe ei si imi zic ca nici ei nu stiu ce s-a intamplat cu comanda mea mi-au spus sa mai astept inca cateva zile :/ Si de bani, in 15 zile imi intra pe card...nici mai devreme nici mai tarziu :/
Ai dreptate amice dar sunt fel și fel de cazuri. Presupun că, comanzi de pe net, nu? Eu mereu când am comandat de la altex am fost mulțumit...doar o dată a întârziat aproape o săptămână dar erau foarte aglomerați în acea perioadă.
Banii dacă nu îi primești în 7 zile după ce ai făcut comanda poți să îi dai în judecată.
Nici azi nu a venit curierul, a trecut o saptamana si nimic. Daca reusesc sa imi recuperez banii nici ca m-ai cumpar de la ei! Pe Emag in 7 zile se rezolva tot. Oricum mersi de raspuns
Cu plăcere. Baftă și nu uita că poți să îi tragi la răspundere pentru întârziere
Cum adica la raspundere?
Pot sa le cer sa nu platesc curierul, etc?
Da, și încă mai multe lucruri. Dacă au diferite reguli și nu s-au ținut de ele atunci poți să le ceri daune...un prieten așa a făcut cu un site din străinătate
Nici vorbă. În 3 zile o să îi primească mai mult ca sigur.
Bandit06 întreabă: