| AresLusitani a întrebat:

Sall TPU, azi mi-s-a intamplat ceva ingrozitor... azi vorbeam cu prietena mea(ca in fiecare zii) timp d 4 luni dupa ce am terminat de trimis ultimul mesaj in care am intrebat-o ce face, au trecut 10 min si ma suna plangand ca nu vrea sa mai auda de mine in viata ei si mi-a inchis in nas.Trec 5 min si ma suna fretele ei care are vreo 23 sau 24 de ani la care ma ameninta ca ma bate si nu stiu ce daca mai vorbesc cu ea crying oare ce o fii patit? Si apropo daca eu il prind pe fratele ei pe strada va spun sincer ca-l omor! atata ii dau cu bastonu telescopic in cap pana isi inghite cuvintele inapoi, cum sa ma sune el pe mine si sa ma ameninte? Daca il vad la 1 km departare ma iau dupa el si daca il prind il mor. Astept parerile voastre. Funda pentru cel mai bun raspuns!

5 răspunsuri:
| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Dar tu ce ai facut? Adica, ai facut ceva? Si cati ani ai? I-ai zis ceva? Ai vreun "dusman" care sa te fi vorbit de rau? Nu. Nu prea pot sa te ajut pentru ca nu stiu. De ce s-a intamplat asta.

| AresLusitani explică (pentru NesquikDuoSpecial):

Nu stiu ce-am facut, am 18 ani nu am dusmani

| NesquikDuoSpecial a răspuns (pentru AresLusitani):

E foarte ciudat, dar cel mai bun raspuns e ceea ce a zis Raluka!winking succes si pace!

| AyliN98 a răspuns:

Hey! In primul rand, daca iti pasa de prietenia voastra ar trebui sa incerci sa vorbesti cu ea, sa vezi ce s-a intamplat si de ce s-a suparat pe tine, dar dupa ce trece un timp. In al doilea rand, nu ar trwbui sa faci ceea ce ai zis ca o sa faci cu fratele ai. Cand il vezi, in loc sa te certi cu el ar trebui sa il intrebi ce s-a intamplat si de ce sora lui s-a suparat pe tine. Sper ca te-am ajutat si sper sa va impacati!

| AresLusitani explică (pentru AyliN98):

Cu fratesau n-am ce vorbi... drept sa-ti spun habar n-am ce s-a intamplat numa m-am trezit ca ma suna prietena mea plangand si dupa aia ma suna fratsu, habar n-am...