| EvangelineDS a întrebat:

ca sa ma fac? la mine in clasa e un pitic cu probleme la cap [are o buba] in fine ma tot enervaza de ex cand s-a intalnit cu taicamiu a spus ca il fac handicapat prost etc. dar eu nu l-am facut...sau in alta zi ma cretam cu el si cand a venit fratesu si eu spus ca am facutto pe sorasa pitipoanca dar nu e adevarat dialogu suna cam asa :
-ia mars tu de aici
-mars sa ii zici tu lu sorata
- pitipoanca esti tu nu soramea
[am scris numa juma din dialog]

sau eu mai zis la taicamiu ca m-am ratoit la el fiind ca mi-a facut farsa aia de 1 aprilie cu ce ai pe tricou dar el nu mi-a facut nici o farsa toata ziu
si mai rau taicamiu tine cu el ce sa fac? de fiecare data cand il vad pe el [si pe taicamiu ca sa fiu sincera imi vine sa ii iau la bataie]

2 răspunsuri:
| Aliutza a răspuns:

Poate ca, intr`adevar, baiatul asta are o problema mintala. Poate ca e mitoman sau pur si simplu are o tulburare psihica. Parerea mea este ca ar trebui sa-l eviti, sa-l ignori. Nu conteaza ce iti spune, tu nu-l mai baga in seama. O sa se plictiseasca, in cele din urma.
Mai exista, totusi, o varianta. S`ar putea ca el sa te placa si tot ceea ce face sa fie o forma de tachinare. Pana la o anumita varsta, baietilor le place sa tachineze fetele pe care le plac. In cazul asta, poti sa-l chemi deoparte si sa-l intrebi daca te place mai mult decat ca pe o colega. O sa-ti dai seama dupa reactia lui, chiar daca refuza sa-ti raspunda sau iti raspunde urat.
Succes!

| gimbau a răspuns:

Cumpara-i intr-o zi o cafea.asa ca si cum ai vrea sa te impaci bine cu el.si ii pui otrava de soareci in ea si gata problematonguetongue. fundita?

Întrebări similare