Buna nu deoarece numai Dumnezeu poate decide cand vine sfarsitul lumii. Sfarsitul lumii poate fi si peste 1 minut nu neaparat in 2012.Cand crede Dumnezeu ca este momentul atunci se v-a intampla.D
Imi cer scuze raspunsul s-a trimis inainte sa-l termin deci Dumnezeu decide cand vine momentul deci nu avem de ce sa ne panicam degeaba.Numai bine.
Dar noi suntem Dumnezeu?sfarsitul categoric e aproape, Dumnezeu ne da multe semne! dar in nici un caz nu ne-ar face cunoscuta si ziua!
Din cate catastrofe se petrec, ai zice ca da.Doar pentru ca, calendarul mayas se termina in data de 12.12. 1012 nu inseamna ca asa va fi si la noi.Intr-adevar s-a intamplat ceva, si la noi se va intampla numai ca nu neaparat in acea data.Asta este parerea mea.
Buna se pare ca sfarsitul lumii este maine cica pe 21.05. 2011.
Acum suntem in 20.05. 2011 as vrea sa-mi mai petrec timp cu prieteni
Chiar mai crezut )) eu nu prea cred ))
A si nu mai este in 2012 daca e pe 21.05. 2011.
Bye
Nu va fi deoarece nostradamus a spus ca va fi in 4007. acum nu aveau despre ce subiect sa vorbeasca la tv. si aste e doar de la un film. mayasii parca nu pot sa-si faca alt calendar.pup! sper ca vei alege un raspuns corect
Dc sa fie sfarsitul lumii? Dumnezeu a creeat lumea ca in 2012 sa o distruga? in niciun caz
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: