Da frumoasa poveste. Dar sti e doar o poveste rar ai sa vezi ca se v-a intampla asa ceva si in realitate. Mentalitatea din ziua de azi e foarte gresita parerea mea. Majoritatea fetelor cat si a baietilor sunt cu o gândire cam... Ma rog nu jignesc pe nimeni dar asta e realitatea. In ori ce caz eu m-am resemnat in chestia asta cu iubirea, 4ever alone . Oricum nu mai are rost sa judec pe nimeni pana la urma fiecare are gandirea lui mai buna sau mai putin buna si chiar nu conteaza, fiecare sa faca ce vrea cu viata lui pana la urma.
Uneori merita sa risti :-p.Si care e motivu tau amice de ai ajuns la o astfel de concluzie? Vezi ca nu toate fetele sunt la fel.
Nu-mi pasa daca nu"s toate la fel. Pentru mine sentimentul de iubire nu exista. Probabil o sa imi schimb parerea dar acum sunt slabe șanse. Dar cine stie daca imi pica una cu tronc reapare sentimentul. Dar sti decat sa fiu intr-o relatie de "n" timp si dupa sa sufar mai bine singur. Ma rog nu mai conteaza...
Eu stateam si ma gandeam uneori...Ma ce pana mea gandesc fetele din ziua de azi-
De gandit gandesc dar nu ceea ce trebuie zic eu :-p
Daca apare abia la jumatatea relatie nu cred ca e iubire, e sentimentul de atasare, obisnuinta...
Nu mi se pare "okay".
(Scuza-ma, dar nu am citit povestea.)
Nu numai ca este posibil, dar mi se pare chiar normal.
A te indragosti la prima vedere inseamna sa dai dovada de superficialitate, iar in cazul asta, norocul are un mare cuvant de spus.
Eu cred ca doar cunoscand un om poti ajunge sa-l iubesti; si daca DORINTA DE CUNOASTERE nu te va parasi, atunci iubirea pentru el te va insoti toata viata.
Caaat de draguut :3. Si acum tata nu mai poate spune ca nu am citit nimic toata vara
Sigur ca este posibil si mult mai profunda este aceasta dragoste, decat una in care nu la prima, la a doua intalnire se spune"te iubesc".