Nai ce face cu tableta si eu am una la inceput eram disperat dupa ea si n-am facut nimic cu ea
De la parinti ar fi cel mai rapid dar ar dura cam mult procesul.Trebuie sa inceapa scoala, sa se termine primul semestru dar cu note mari ca sa ii convingi ca merit tableta.Deci nu cred ca ar fi cea mai buna solutie.La mine de exemplu treaba sta altfel.Eu am bani pusi demult deoparte dar ca sa cumpar ceva problema nu e bugetul ci aprobarea de la parinti. Daca ai fi facut ca mine, sa strangi din timp bani de peste tot atunci cand vrei sa iti cumperi ceva e mi usor.Ai nevoie doar de aprobare de la parinti.
Dar sa revenim.Nu prea stiu cum ai putea face bani repede.Puate daca ti-ai vinde din lucrurile vechi pe care nu le mai folosesti fiindca esti prea mare pentru ele.
Ar mai fi o metoda dar e cam deocheata. Daca intelegi ce vreau sa spun.
Eu mai strang bani cand ma duc la magazin sa cumpar ce imi spune mama sau tata. Daca ce cumpar eu costa 26 de lei, iar eu am 30, cand ajung acasa nu mai dau restul decat daca ma mi-l cer parintii.
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta dar eu sunt genul de om care se pregateste din timp.I-au note mari la scoala si cand doresc ceva parinti imi cumpara.BYE!