Asta nu se poate invata, din pacate. Incearca sa gasesti ceva constructiv, care sa-ti placa, pana si jocurile ps ( daca sunt alese cele bune) sunt folositoare. Incearca sa-ti intinzi orizonturile.
Da, cercetatorii britanici au descoperit ca leacul pentru lene e sa te ridici din pat si sa iti faci treaba, chiar daca ti-e lene. Nu o sa doara, garantat!
In primul rand,navigatul pe TPU intra din start in categoria ' procrastinare'.
Exista o sumedenie de articole dedicate solutiillor(cica) impotriva procrastinarii:plannere, agende(organizarea minutioasa a timpului, metode de impartire a sarcinilor bla bla), chiar si soft-uri care iti urmaresc activitatea virtuala si iti dau un raport asupra site-urilor unde pierzi timpul, aplicatii etc., tot felul de tehnici despre dispunerea timpului de lucru efectiv si pauza(de ex. Pomodoro).
Nu stiu daca sunt solutii reale.Niciodata nu am avut o parere prea buna despre planificarea masiva a activitatilor(mai ales pentru viitor).
Poate dorinta de schimbare, de diversitate in program, de satisfactie datorata timpului de calitate investit in hobby-uri si in alte activitati importante, delimitarea activitatilor...
E adevarat si ca ajungi intr-un punct in care nu mai dispui de asa mult timp liber si asta nu mai depinde de tine, involuntar il folosesti mai util atunci...
Fara perseverenta, e incurabila.
Pai daca tyay dori ceva mult prea mult nu cred ca ai mai fi lenes...
incearca iti ocupi timpu cu ceva. si in timp nu vei mai fi lenes
anonim_4396 întreabă: