| Dangel a întrebat:

Sall TPU, cum sa nu mai fiu lenes. Oricat de mult imi doresc acel lucru, pur si simplu nu fac nimic pentru el si chiar daca as vrea parca ceva ma tine pe loc. Ceva idei, FUNDA? Si scuzati categoria, n-am gasit una mai potrivita.

5 răspunsuri:
| MyShadow a răspuns:

Asta nu se poate invata, din pacate. Incearca sa gasesti ceva constructiv, care sa-ti placa, pana si jocurile ps ( daca sunt alese cele bune) sunt folositoare. Incearca sa-ti intinzi orizonturile.

| Ovydiw a răspuns:

Vin eu 2 zile in locul parintilor tai si apoi sa vezi ce baiat harnic o sa fiihappy

| AxelBv a răspuns:

Da, cercetatorii britanici au descoperit ca leacul pentru lene e sa te ridici din pat si sa iti faci treaba, chiar daca ti-e lene. Nu o sa doara, garantat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand,navigatul pe TPU intra din start in categoria ' procrastinare'.laughing
Exista o sumedenie de articole dedicate solutiillor(cica) impotriva procrastinarii:plannere, agende(organizarea minutioasa a timpului, metode de impartire a sarcinilor bla bla), chiar si soft-uri care iti urmaresc activitatea virtuala si iti dau un raport asupra site-urilor unde pierzi timpul, aplicatii etc., tot felul de tehnici despre dispunerea timpului de lucru efectiv si pauza(de ex. Pomodoro).
Nu stiu daca sunt solutii reale.Niciodata nu am avut o parere prea buna despre planificarea masiva a activitatilor(mai ales pentru viitor).
Poate dorinta de schimbare, de diversitate in program, de satisfactie datorata timpului de calitate investit in hobby-uri si in alte activitati importante, delimitarea activitatilor...
E adevarat si ca ajungi intr-un punct in care nu mai dispui de asa mult timp liber si asta nu mai depinde de tine, involuntar il folosesti mai util atunci...
Fara perseverenta, e incurabila.

| larisaarad a răspuns:

Pai daca tyay dori ceva mult prea mult nu cred ca ai mai fi lenes...
incearca iti ocupi timpu cu ceva. si in timp nu vei mai fi lenes