| elenutza27 a întrebat:

.. Dati-mi idei de haine cu care ma pot imbraca in prima zi de scoala.Nu uniforma.Nu vreau rochie sau fusta.
Fundaaaa:X

Răspuns Câştigător
| Mihaela_4701 a răspuns:

Blugi skinny.cu un tricou alb.mai lung.simplu.sau cu un desen micut cu tenesi si o vesta neagra sau de blugi happy

9 răspunsuri:
| AlexyLuvvU a răspuns:

Blugi, un tricou/o bluza cu un desen, sau simplu (cum vrei tu), poate si un bolero, balerini /tenesi happy

| BubuksDeea a răspuns:

Paii.In blugi [alb, negru sau albastru inchis] si o camasa.Sau un tricou alb. Poti sa te accesorizezi cu o brosa.O bratara.Un ceas sau o bentita!love struck

| MonsterAndrew2012 a răspuns:

Acum depinde de tine. Daca esti rebela : Blugi taiati si un tricou amuzant, tanisi si cu o sapca. Daca esti Scolarita : Blugi lungi cu o camasa alba, desfacuta la un capat cu niste pantofi negri luciosi. Sper ca ti-a placut happy

| xt9000 a răspuns:

Pai pentru prima zi de scoala ai putea lua blugi lungi, daca iti place o camasa in dungi si manecile trase sau un tricou elegant si un bolero

| florynna93 a răspuns:

Poti imbaca niste jeansi cu o camasa si niste tocuri medii.asta daca vrei elegant. daca vrei mai casual poti lua jeansi cu un top/tricou eventual o gecuta subtire daca e mai racoare si o pereche de balerini sau tenesi. sper ca ti-am fos de ajutorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Balerini,blugi si o bluza

| Zuzy_5165 a răspuns:

Blugi si o camasa mistoo cu o cureaaa:X:X! sper ca te'am ajutat!:X Funda?

| mymary a răspuns:

Hey, dar imi zici cati ani ai? Eu nu ma straduiesc foarte mult. Ma imbrac cu tenesi, blugi, o geaga si bluza...Nimic interesant. Ma rog, daca incepi gimnaziul sau liceul, atunci da, imbracate mai special. Dar eu incep clasa a 8-a, deci ma stiu cu colegii. Imbracate cum vrei tu smug

| Eca_6839 a răspuns:

Pai,poti sa-ti iei o camasuta simpla o pereche de pantaloni scutri sau o fustita si o curea subtire, sau un tricou cu o pereche de pantaloni de blugi si curea subtire. Sper sa-ti fie de folos!:*
Sincer nici eu nu stiu cum sa ma imbrac sad.
:*