Mdah... oricum tot un nimic sunt >< si as fi in plus peste tot
Un sfat? Viata e rooz, si ce iti pasa tie de altii? Ma doare in cot fix de ce cred ei, si cam asa ar trebui si tu sa faci.Te simti in plus? Ai cumva nevoie de atentia lor, cersesti atentie? Stai frate linistit, daca te simti in plus i-ati o pereche de casti si in rest, arata-le ca nu esti veriga slaba.
Ma doare in pl de atentia lor eu doar am intrebat dc ma simt in plus si ma doare in pl de toti... si in plus nu crd ca daca ma simt in plus cersesc atentie) mno...
Salut! Fiind o persoana pesimista, normal ca te simti in plus. Si de ce trebuie neaparat sa fii o persoana pesimista? Cand poti foarte usor sa fii o persoana optimista. De aceea nu vor ceilalti sa vorbeasca cu tine pentru ca mereu este pesimist/a. Incearca sa faci ceva bun si ai sa vezi ca o sa vina toti in jurul tau. Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Eu n-am nev de nimeni adica mai ... putin imi pasa cine ma accepta sau nu doar vr sa stiu dc ma simt asa...
Pai depinde, cati ani ai? Poate din cauza pubertatii, de exemplu eu devenisem la un moment dat cam irascibil... Dar dupa am devenit un linistit. Ai rabdare. Sper ca te-am ajutat.
Nu ai incredere in tine.Incearca sa socializezi, sa raspunzi la subiectele din grupul tau de prieteni, sa te familiarizezi cu ei si cel mai important SA AI INCREDERE IN CEEA CE POTI!
Mdeah am avut in multa lume incredere :-J si ***... nu mai conteaza