| CaZi3R4LiF3 a întrebat:

SaLL TPU! Dc mereu ma simt ca sunt in plus peste tot si ca sunt un nimic si ca nimeni nu tine la mine thinking etc... eu sunt genu de pers negativista... vr si eu sfaturi dau funda la cel mai bun sfat!

Răspuns Câştigător
| kobra12 a răspuns:

Introvertit man stiu pentru ca si eu sunt la fel

| CaZi3R4LiF3 explică (pentru kobra12):

Mdah... oricum happy tot un nimic sunt >< si as fi in plus peste tot

8 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

Un sfat? Viata e rooz, si ce iti pasa tie de altii? laughing Ma doare in cot fix de ce cred ei, si cam asa ar trebui si tu sa faci.Te simti in plus? Ai cumva nevoie de atentia lor, cersesti atentie? laughing Stai frate linistit, daca te simti in plus i-ati o pereche de casti si in rest, arata-le ca nu esti veriga slabawinking.

| CaZi3R4LiF3 explică (pentru FollowTheLight):

Ma doare in pl de atentia lor happy eu doar am intrebat dc ma simt in plus si ma doare in pl de totilaughing... si in plus nu crd ca daca ma simt in plus cersesc atentierolling on the floor) mno...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Fiind o persoana pesimista, normal ca te simti in plus. Si de ce trebuie neaparat sa fii o persoana pesimista? Cand poti foarte usor sa fii o persoana optimista. De aceea nu vor ceilalti sa vorbeasca cu tine pentru ca mereu este pesimist/a. Incearca sa faci ceva bun si ai sa vezi ca o sa vina toti in jurul tau. Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| CaZi3R4LiF3 explică (pentru anonim_4396):

Eu n-am nev de nimeni adica mai happywinking... putin imi pasa cine ma accepta sau nu doar vr sa stiu dc ma simt asa...

| anonim_4396 a răspuns (pentru CaZi3R4LiF3):

Pai depinde, cati ani ai? Poate din cauza pubertatii, de exemplu eu devenisem la un moment dat cam irascibil... Dar dupa am devenit un linistit. Ai rabdare. Sper ca te-am ajutat.

| Johnd94 a răspuns:

Nu ai incredere in tine.Incearca sa socializezi, sa raspunzi la subiectele din grupul tau de prieteni, sa te familiarizezi cu ei si cel mai important SA AI INCREDERE IN CEEA CE POTI!

| CaZi3R4LiF3 explică (pentru Johnd94):

Mdeah am avut in multa lume incredere :-J si ***... nu mai conteaza