| Minotaur a întrebat:

de 2 luni fac abdomene zilnic dar nu se vede nimic, sunt slab si nu stiu ce sa fac pentu a avea patratele pentru ca mi se vad doar cand ma incordez.mersi

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Fă din ce în ce mai multe, trebuie să evoluezi nu să stagnezi.

| Beres_Andrei_1982 a răspuns:

Incerca sa faci mai multe si sa le simti nu ca si cum ai merge pe drum daca intelegi si sigur o sa vezi si rezultatele curand mai ales daca mai combini si cu altceva

| AliceNeye a răspuns:

Pentru patratele trebuie sa lucrezi cel putin 1 an sa se vada ceva + mancat sanatos!

| RainbowD a răspuns:

Salut. Sa nu crezi ca faci o luna, doua sau trei abdomene si gata ai patratele. Ele se formeaza in timp. Eu as recomanda sa mergi la sala. Cel putin acolo mi se pare ca poti lucra mai bine de cat acasa. Bafta!

| GreenVoid a răspuns:

Tre sa faci mai multe tipuri de abdomene pentru a ti antrena toate grupele de muschi. Sfantu' Google iti da mai mult decat ai nevoie, da un search si sa vezi cum gasesti solutiiwinking

| Adry05 a răspuns:

Trebuie sa faci exercitii cu greutati ca sa-ti dezvolti muschii. Cu abdomene tot degeaba vei face ca vei fii in continuare slab/

| Softe a răspuns:

Incearca sa adopti un regim bogat in carbiohidrati te va ajuta mult sa mai pui putina grasime pe tine sau daca vrei ia niste gainere, dar pe langa asta in afara de abdomene fa mai multe exercitii (flotari, alergat, genuflexiuni, sala)