anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce trebuie sa investim atat de mult intr-o relatie si in final sa fim dezamagiti, sa nu stim ce sa mai facem?

7 răspunsuri:
| diia29 a răspuns:

Buna, "investim" senimentele pentru ca acea persoana ne e draga, te acomodezi cu persoana aia, doare cand o pierzi pentru ca iti imaginai ca o sa dureze o vesnicie puppy dog eyes, ca nu o sa se termine nicioadata...
nu stim ce sa facem pentru ca ne e frica sa facem ceva ca sa nu suparam persoana draga, sa nu inrautatim situatiasad
sti toata lumea sufeta la un moment dat happy dar incearca sa nu se vada astahappy
stiu ca baieti sufera de mai putine ori ca fetele, dar ce e in sufletul baietilor numai ei stiu puppy dog eyes
tu trebuie sa fi tare happy pupici kiss kiss

| aℓèè a răspuns:

Hmm...ce sa investesti? Sentimente, ca altceva nu ai ce sa investestilaughingwinking.Si pana la urma, asta e...toate au un final.

| Wwwhatever a răspuns:

Avand in vedere numele tau si felul in care scrii, nu esti pregatit pentru o relatie. happy No offense.

| diia29 a răspuns (pentru Wwwhatever):

Felul de a scrie nu inseamna ca nu e pregatit pentru o relatiehappy el, ca orice om, incearca sa gaseasca "calea cea buna", vrea sfaturi, nu predici de cum scrie sau de nume happy este felul lui de a se exprima happy
scuze ca am zis asta happy am simtit nevoia sa zic happy

| AdyTZzu19 a răspuns (pentru Wwwhatever):

Felul in care scriu? Ce nu am scris bine.As vrea niste esplicatii!

| Wwwhatever a răspuns (pentru AdyTZzu19):

Numele tau e AdytZzu19. Fie ai 14 ani, fie esti o persoana imatura, un cocalar sau un hipster care pune intrebari luate din manele sau isi exprima grijile de adolescent confuz. Imi cer scuze daca ma insel DAR 90% din persoane cu nume in genul sunt ceea ce am enumerat mai sus.

| Wwwhatever a răspuns (pentru diia29):

Nu trebuie sa iti ceri scuze, la urma urmei ti-ai exprimat si tu pararea. Dar daca tu crezi ca asa functioneaza societatea inseamna ca stai prea mult timp pe internet. Felul in care scrii/vorbesti si comunici cu cei din jurul tau iti atesta maturitatea intelectuala. Bine ca oamenii din zilele de astazi sunt interesati daca stilul lor de imbracaminte/muzica/[introduce useless info. here] dar stilul de exprimare este total irelevant. Pai normal, cel mai greu e sa lucrezi in interior decat in exterior. Nu trebuie sa fii de acord cu mine, trebuie sa intelegi importanta primei impresii. Daca iti da add pe mess cineva cu numele de 'adytzu19' si zice 'vai fetita ce frumos esti, eu mult femei place', o sa iesi cu el sau nu o sa stii cum sa te exprimi si faci cum ai facut mai sus (folosesti smiley-uri 'puternice' si 'creative' si care iti arata felul tau si creativ de a te exprima)?