| rhdjskdjjcjfjdjx a întrebat:

Salut TPU, deci nu stiu, am si eu o intrebare care pur si simplu stiu cateva raspunsuri dar vreau sa aud si parerea voastra. Ba deci de ce majoritatea fetelor din ziua de azi, 15-16-17 18-19 chiar in sus efectiv vorbesti cu ele un timp tot ok la inceput apoi efectiv se schimba? Aici stiu mai multe Raspunsuri la asta dar vreau sa aud si parerea voastra la aia care ati mai observat chestia asta. Am vazut multe chestii de genu.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fii mai explicit: cand exact se schimba fetele, cand sunt online sau cand te intalnesc in persoana?

| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca maturitatea emotionala e inca departe, si nu mai exista spiritul vechi ca daca intri intr-o relatie cu cineva ori va căsătoriți, ori moare fata batrana. Asa ca si ele si baietii pot avea cate relatii vor. Cunosc exemplu personal de tip care abia la 38 a intalnit tipa potrivita, acum is căsătoriți, au o fetiță si is bine mersi.

| rhdjskdjjcjfjdjx explică (pentru Wr3nch):

Bun Raspuns, bun raspuns

| blackann a răspuns:

Sunt inca mici la varstele date de tine exemplu... vor sa experimenteze, sunt multe tentatii, nu stiu ce vor, nu vor sa se ataseze si sa sufere. poate fi orice motiv sau toate, haha.

| rhdjskdjjcjfjdjx explică:

Mai*,, Dau funda la cel mai bun raspuns

| dariaflorina a răspuns:

Nu sunt mature emoțional, ori le e frica sa se îndrăgostească pentru că au ideea asta ca va suferi, ori nu te plac și nu au maturitatea necesară să îți spună în fața, ceea ce e păcat că așa îți creează și mai multe confuzii.