| Liviu619 a întrebat:

E cam jenant ce voi spune dar. fiti atenti am 15 ani.am dat la labacrying si acum peste 2 saptamani nu imi mai iese sperma vrea raspuns funda(dc e ceva temporal )...

Răspuns Câştigător
| Destinee a răspuns:

E doar ceva temporal stai linistit.Incearca sa o lasi mai moale cu chestia asta...:d
Incearca sa iti faci o prietena sau fa alte lucruri care sa te captiveze ...asculta muzica, uitate la filme, citeste o carte...etchappy

5 răspunsuri:
| Marius2011 a răspuns:

Poi ma depinde cat tiai dat. daca dai ca disperatu. nu o sa iti mai curga un timp. pana isi revine asteapta ca o sa iti vina iar.

| Ganja1st a răspuns:

In primul rand vb calm si clar ca n-am inteles calumea ce ai vrut sa zici anyway daca e ce am inteles nu mai poti sa ejaculezi de 2 saptamani.Omule nu te juca du-te la doctor am senzatia ca stiu ce este...dar nu vreau sa te alertez imi pare rau! du-te urgen nu e rusine la 15 ani sa te masturbezi daca o sa-i zici lu maicata/taicatu nu o sa fie prea surprinsi crede-ma!

| HaiTaci a răspuns:

Eu zic ca mai bine te duci la cineva specializat, ca aici o sa-ti cam iei mistouri cu intrebarea asta.
P.S.:temporal este un os; poate temporar.

| obsercvayr a răspuns:

Frate nu e nimica deci nu te speria happy si nu e jenant nu-ti fie frica te inteleg ai facut-o cam de multe ori si nai cam baut lapte si altele... koitzele tale sunt goale ai facut-o ca prostu asteapta o saptamana 2 si o sati revinawinking sau ai 10 ani si nici nu ti-a venit spermalaughing oricum nu te speria funda te rogbig grin?

| Bubisharbas a răspuns:

Foarte bine amice! Continuawinking nu e nici o problema! Asta fac toti smecheriiwinking