Bag-o intr-o punga ce se sigileaza. Spre exemplu alea in care se aflau unelte hardware ce se sigileaza la capete. Si ascunde-l in bazinul de la WC. pune-l intr-o alta carte. Eu cand eram mai mic si aveam caietelul meu cu poezii deocheate, ma rog cu incercari de poezii, am decupat o carte cu alba ca zapada si acolo imi ascundeam eu caietelul meu care a sfarsit arzand, bata-l vina .
Ia-l cu tine. Daca esti fata trebuie sa ai cu tine o geanta, in geanta fetelor incape tot ce vrei si ce nu vrei.
BAfta sper ca surioara ta diabolica nu ti-l va gasi.
Nu sunt multe dar sunt bune
Andrei
Sub saltea sau intr-o noptiera incuiata sau intre hainele tale sau in sertarul cu lenjerie intima(in fund de tot)fundita?
Cred ca cel mai bine ar fi sa il arzi! Iti spun din propria experienta ca eu am patit-o cu un. jurnal,, acum 4 ani mi l-a gasit fratele meu mai mare, l-a citit, i l-a arata si mamei si nu aveam scrise chestii,, intime,, (cum a fost cand am facut-o prima data) :''> deci iti dai seama ce fata a facut mama . Si de atunci am zis ca nu o sa mai tin niciodata jurnal! Deci cel mai bine ar fi sa nu mai tii nici tu jurnalul! Daca ai ceva pe suflet si vrei sa te descarci scrii pe o foaie si dupa o arunci! :*
misauratcuviata întreabă: