Din cate mi-ai spus tu, acest baiat te crede speciala, restul fetelor se cam folosesc de el fiindca e mai popolar, ori are bani, ori il ''sufoca'' si acesta nu mai are timp pentru el insusi, pentru ca vrea sa para politicos cu toata lumea si nu poata refuza atentia nimanui. Dar te vede pe tine, o fata cumsecade, modesta, prietenoasa, care nu esti materialista, nu esti obsedata. El vede in tine libertatea, prietenia si increderea.
Fii si tu un pic mai dezghetata, nu te baga printre fitoasele care misuna in jurul lui, mergi la el cand este singur, vorbiti la telefon, etc. si cunoaste-l mai bine, va aprecia!
Poate...
Asta doar el o stie.
Ar trebui sa te aproprii mai mult de el, dar subtil, pentru ca din comportamentul lui deduc ca nu-i plac obsedatele.
Sa nu te lasi usor.
Bafta
Sincer nu pot sa iti raspund foarte corect la intrebare pentru ca nu il cunosc, dar dac tu zici ca a facut toate acele lucruri este posibil sa ai dreptate.
El personal e un baiat placut de toate fetele, in afara de mine, si cred ca asta l-a atras.Mi-a fost rusine sa deschid inima de fata cu prietena mea.El e un baiat vesel, amuzant...a postat o poza cu statusul :as vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea.as vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc...profund
Pai...daca te baga in seama, iti da like-uri, si te priveste ...tot ce e posibil sa te placa
Probabil, dupa cum se comporta, da Cum zice AR1373 : ar trebui sa te apropii mai mult de el, dar subtil Funda?