| Diana_5753 a întrebat:

Eu am o mica problema(de fapt e mare):Eu cred ca sunt bisexuala.Sunt cu un baiat dar in acelasi timp imi plac fetele. Eu am vorbit cu acel baiat despre problema mea si este socat! Acum nu stiu ce sa fac si as vrea sa fiu si cu o fata pentru a vedea cum este. Vreau parerea voastra! Funda+Vot!

Răspuns Câştigător
| Maothecat a răspuns:

In ziua de azi sa fi bisexual este un lucru normal, desi de unii nu este vazut bine.Eu zic sa cauti o fata care este bisexuala/lesbiana si sa o rogi sa te ajute sa vezi daca intr-adevar este cum spui tu

2 răspunsuri:
| LoveStoned a răspuns:

De fapt, nu cred ca e mare deloc. Foarte bine ca i-ai spus, desi nu prea sunt de acord cu reactia lui. In locul lui ti-as fi zis sa faci ce si cum simti tu ca e mai bine. Poate daca vei incerca, iti vei da seama ce vrei cu adevarat, altfel nu vei fi pe deplin implinita si nici nu te vei putea dedica persoanei de langa tine pentru ca te vei gandi:"hmm, dar oare cu o fata e mai bine?".

| melanya a răspuns:

La varsta adolescentei de obicei esti confuz. Te sfatuiesc sa te gandesti bine cine esti de fapt si ce simti. Sper sa iei cea mai buna decizie. Bafta!