Cu parere de rau, daca parinti nu se implica in viata ei, cu atat mai putin tu vei putea schimba ceva, dar daca mai trec cateva ore, ai putea lua legatura cu politia, sa le povestesti ce s-a intamplat si ingrijorarile tale.
Bai incearca sa iti intrebi prieteni/rudele fa orice e necesar! Dar totusi fetita asta nu gandeste? Are 13 ani si se pune cu unu de 25? Omu asta poate sa ajunga si la puscarie! Eu iti zic sigur ca omu asta vrea doar sa aiba o partenera de sex si atata tot! Dupa o sa sufere ca fraiera ca ii plac ei aia de peste 18 ani! Fara suparare dar totusi si eu am tot 13 ani si am fost cu fete mai mari dar totusi nu in asa hal! Nu ai ce sa ii faci indiferent de ce ii vei spune ea va face in continuare exact ce vrea ba mai rau tu vrand sa ii faci un bine ea crede ca vrea sa ii faci un rau si alte chestii de genu asta!
Suna ma la Protectia Copilului si la Jandarmerie si sariti pe el noaptea pa la 4 dinimeata
Puiule, tu esti o prietena adevarata. Tu i-ai spus de nenumarate ori ce parere ai despre relatia ei, ai vorbit cu tatal ei etc. Prietena ta este foarte indragostita acum de nu-ti raspunde la telefon. Ea crede ca vreai sa o desparti de iubitul ei, va intelege totul mai tirziu.Tu te ingrijorezi mai mult pentru ea decat ea insasi, totul va fi bine.
BUCURROBERTA întreabă: