| Anna0111 a întrebat:

eu am o prietena care are 13 ani. Ea s-a indragostit de un baiat de 25 de ani.(stiu prea mare.) Ea i-a spus lui pe facebook ca il place si el a intrebat-o daca vrea sa fie iubiti. A acceptat. (S-a intamplat acum 2 ani chestia asta). Andrei (sa-i zicem asa) a invitat-o in oras cu niste prieteni si a zis sa mai ia pe cineva asa ca m-a luat pe mine. Am mers la o pizza. La inceput au fost de treaba apoi devenisera chiar perversi. Se apropiau de noi si incepeau sa ne atinga in zone intime. Eu m-am speriat si i-am zis Emei sa plecam. Ne-am luat la revedere si am plecat. A doua doua zi Andrei a intrebat-o daca vrea sa se mute la el. Ea nu prea era deacord dar pana la urma a acceptat. Parintii ei sunt despartiti si sta cu tatal. Ma mir cum a lasat-o sa se mute cu el! Ce fel de parinte e asta? Am rugat-o de N ori sa nu faca asta dar nu am reusit sad* Acum Ema si Andrei locuiesc impreuna de 4 zile, pun poze pe facebook cum se saruta. chiestia e ca azi nu a raspuns la telefon deloc, nici nu stiu unde stau. Daca au facut ahammm... E pacat ca la 13 ani sa-si piarda virginitatea. imi fac mari griji pentru ea. Azi am mers la tatal ei, i-am povestit si a zis ca poate sunt in oras. Dar eu presimt ceva rau sad* va rog ajutati-ma ce sa fac ca sa aflu de ea :'(?

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

Mergi la politie si spune-le, cred ca o sa te distrezi laughing.

| lplostonyou a răspuns:

Pedofilie curata.

| OldSoul a răspuns:

Cu parere de rau, daca parinti nu se implica in viata ei, cu atat mai putin tu vei putea schimba ceva, dar daca mai trec cateva ore, ai putea lua legatura cu politia, sa le povestesti ce s-a intamplat si ingrijorarile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai incearca sa iti intrebi prieteni/rudele fa orice e necesar! Dar totusi fetita asta nu gandeste? Are 13 ani si se pune cu unu de 25? Omu asta poate sa ajunga si la puscarie! Eu iti zic sigur ca omu asta vrea doar sa aiba o partenera de sex si atata tot! Dupa o sa sufere ca fraiera ca ii plac ei aia de peste 18 ani! Fara suparare dar totusi si eu am tot 13 ani si am fost cu fete mai mari dar totusi nu in asa hal! Nu ai ce sa ii faci indiferent de ce ii vei spune ea va face in continuare exact ce vrea ba mai rau tu vrand sa ii faci un bine ea crede ca vrea sa ii faci un rau si alte chestii de genu asta!

| Anna0111 explică:

Mai astept pareriii! Urgentt va rOgg

| JustAskingBruh a răspuns:

Suna ma la Protectia Copilului si la Jandarmerie si sariti pe el noaptea pa la 4 dinimeata

| lyv a răspuns:

Puiule, tu esti o prietena adevarata. Tu i-ai spus de nenumarate ori ce parere ai despre relatia ei, ai vorbit cu tatal ei etc. Prietena ta este foarte indragostita acum de nu-ti raspunde la telefon. Ea crede ca vreai sa o desparti de iubitul ei, va intelege totul mai tirziu.Tu te ingrijorezi mai mult pentru ea decat ea insasi, totul va fi bine.