| Bendes a întrebat:

Sall TPU, eu mai mereu cand stau pe mess ori pe invisible ori pe busy indiferent sunt floadat de massuri de genu Ce crezi despre mine? 1. Te plac! 2. Te vreau! 3. Te iubesc! 4. Sunt nebun(a) dupa tine! 5. Imi esti indiferent(a)! 6. Vreau sa rup patul cu tine! 7. Te urasc! 8. Sa mor de nu te phut in gat daca mai trimiti mesaje de ***!…astept raspuns! sau buna! daca iubestywinkingsi vrei ca sa stay cu cineva pe care il iubesty si iti place de el nu il baga in seama daca el nu vrea pentru ca peste cateva zile va veni el la tine sa te roage sa fii cu el …. si u aunci poate ca nu o sa mai vrei …………daca vrei sa iti dau sfaturi ma gasesty pe jee_alexa mai ales daca eu am mai multe persoane care au in lista un DOB*TOC/DOBI*TO*CA din asta ei trimit intre ei acest mesaj si s eface pansa de poianjen. Voi ce ziceti? Vi se intampla la fel? Ce credeti ca merita aceste persoane distruse care le trimit?

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Şi pe mine mă enevrează, mai ales că trimit des cei care au obiceiul ăsta.Sau sunt unii care atunci cand intră pe mess trimit mass cu ''Bună, ce faceţi?'' şi când ies cu ''Eu am ieşit ''looome'' papa'' laughing. E aiurea, dar îi ignor cu calm.

4 răspunsuri:
| Th3eo a răspuns:

Silvia are dreptate. ce rost are sa anunti cand iesi si cand intri? asta se cheama DISPERARE...

| Nokitochikushi a răspuns:

Nu... asta e o lipsa de ocupatie...

| Dany20 a răspuns:

Se intampla oricuihee hee ii taiem si gata, scapam de ei. Glumesc oh go on pai o rezolvare ar fi sa le dai ignore, scurt si la obiect! happy

| RooBerrT123 a răspuns:

Ba e adevarat mai trimit si eu massuri... dar nici chiar din minut in minut :-J