| ZCXCV a întrebat:

Eu sunt o fire mai rusinoasa. De exemplu, cu unele persoane cu care vorbeam mai demult acum nu mai vorbesc deoarece nu ne-am mai inalnit si imi e rusine sa intru in vorba cu ele.
Eu vorbesc numai cu colegii si cativa oameni cu care ma intalnesc mai des. Si daca vreau sa ma imprietenesc cu cineva, nu pot fiindca imi este rusine.
Cum pot scapa de aceasta rusine si cum sa-mi fac mai multi prieteni?
Cel mai bun raspuns primeste FUNDA happy

Răspuns Câştigător
| m1dn1gh7 a răspuns:

În primul rând, ruşinea apare cu starea de inferioritate. Cu cei care te simţi bine, nu cred că eşti ruşinoasă. Dar, sunt anumiţi oameni, care prin comportamentul lor, te fac să te crezi inferior. Ceea ce îţi pot eu spune e să ai mai multă încredere în tine. Şi tu te poţi considera superioară celorlalţi. Dezovoltă-ţi inteligenţa emoţională. happy
Sănătate!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp cat nu ai incredere in tine asta se va resimit mereu in relatiile cu restul

| Octavia1 a răspuns:

Incearca sa socializezi mai mult cu cei din jur si fii optimista si increzatoare in tine. Si eu am fost timida dar mi-am revenit pe parcurs! Mai intai vorbeste mai mult cu oamenii din jur, apoi poti ajunge sa vorbesti si cu... Basescu! Sper ca am fost de ajutor! :*

| darriya a răspuns:

Incearca sa vorbesti si cu ceilalti exact cum vb si cu colegii si prietenii, gandeste-te ca ei sunt oameni ca si tine nu sunt mai sus sau au altceva in plus fata de tine fii degajat in exprimare, fii amuzant, sincer