| Static a întrebat:

fundita pentru primul raspuns si vot pentru celelalte. Detaliatwinking. In legatura cu anime-ul Vampire Knight, cuplul meu preferat din acest anime este ShikixRima. Sunt tare draguti, insa nu inteleg un lucru, dupa cum zicea in anime, doi vampiri indragostiti adica iubiti se pot hrani cu sangele celuilalt. Eu am vazut si animeul tot si manga-ul pana la ultimul episode 68winking. Din cate am vazut in manga, intr-un episod de acolo cand Shiki a luat-o pe Rima in brate, ea s-a trezit in bratele lui iar el i-a spus Rima te-ai trezit sunt eu Shiki, ea a spus imi este foamne, dami niste sange mai tarziu, iar el a zis ok. In anime nu specifica pe icaieri ca cei doi isi beau sangele, iar in manga a dat de inteles. Adica Rima ii cerea lui Shiki sa ii dea din sangele lui, asta insemna ca erau un cuplu, oricum ei apar mereu impreuna. Dar oare chiar isi beau sangele unul altuia? Oare Shiki chiar o iubeste pe Rima si ea pe el? Daca stiti ceva cum ca el ar fi muscat-o pe ea sau ceva de genu spuneti-mi, si alceva ce nu inteleg este faptul ca, atunci cand Ruka a sosit la academie si l-a intalnit pe Kaname, ea s-a indragostit de el, dar de ce vroia atat de mult sa ii ofere sangele ei lui? nu pricep, Rima nu i-a oferit nici un sange lui Kaname. Oare de ce? Poate pentru ca ea il oferea deja lui Shiki? Va rog raspundeti-mi! Multumesc anticipat! happy

2 răspunsuri:
| Static explică:

Asta inseamna ca si el ii ofera sangele ei :p happy mersi de raspuns, chiar daca il aveamhee hee

| TEPotAjuta a răspuns:

Vezi tu manga este diferita de animeul principal manga este facuta din alta perspectiva e ca si cum ar fi un sezon 3 >>
nu stiu dar mie unul imi place de zero si yuki insa stiu ca nu prea sunt sanse pentru un sezon 3 crying
sunt unele speculati ale fanilor care zic ca se poate numi eternity(intru cat yuki era vampir ) sau pure blood intru cat era pur sange nu ca alti vampiri.
Si sa revin la cei doi de care iti place tie.In anime se pune mare accent pe 3 personaje Yuki, Kaname si Zero.
Dupa parerea mea animeul putea avea o gramada de episoade intru cat numai eu aveam idei cu carul dar cred ca din lipsa de fonduri.sad
Si de obicei daca exista un sezon 2 nu va mai fi si un 3. Rar se intampala asta.
Sper ca te-am ajutat. Funda?