| Rockonnn a întrebat:

Ieri mi-a spus un baiat ca ma place (e timid tipul, copil cuminte. :]]) si l-am luat la bataie, si l-am lasat jos dupa aia, am plecat... Am gresit cu ceva? =]] (Baietii sunt niste curve, nu cred ca cacatul ala numit iubire)

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

---> Poate ca baiatul chiar tinea la tine si si-a spus si el sentimentele pentru tine! Nu este nimic rau in asta! happy
---> Unii baieti is niste ''c***e'' (cum zici tu laughing ), dar el poate ca nu este asa! Da`i macar o sansa sa vezi cum este!

---> Ai procedat foarte ciudat (daca l`ai batut!). Nu multe fete fac asa ceva! tongue
---> Inseamna ca esti o luptatoare buna! Bravoo! happy

---> Sper ca te-am ajutat! puppy dog eyes

6 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Si cine crezi ca te crede?straight face

| MAndreea97 a răspuns:

Nu trebuia sa-l iei la bataie dar pentru ca a zis ca te place. Nu toti baietii sunt "curve"... doar unii. Si exista si iubire trebuie doar sa crezi in ea. sper ca e-am ajutat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puteai sa fii mai blanda, totusilaughing
poate ca baiatul tinea la tine si era de casa, ca nu toti baietii sunt niste "curve", desi pana acum nu multi mi-au dovedit contrariul...whistling

| cherrybomb a răspuns:

Esti jalnica fetito esti praf esti prea proasta.
din asta esti singura vei fi copil batran
daca cineva iti sp ca te place esti in stare sa il omori distrusa!
imi vine sa le omor pe toate pizdele ca tine care se cred mari doamne. ai sa vezi ca se intoarce roata cand te vei indragosti eu cred ca prea multi baieti ti-au dat cu flith si de aceea reactionezi asa

esti pardaf

| Rockonnn explică:

@cherrybomb: Zbori! =]]

| 1DobreMihai1 a răspuns:

Ce distrusa, poate chiar tinea la tine