| vladdd16 a întrebat:

imi place de o fata de cand eram mic dar niciodata nu am avut curajul sa ii spun si in plus pentru ca imi era frica ca nu ar mai fii vrut sa fim prieteni.Acum stam departe si ne vedem numai vara.Nu mai vb cu ia pe mess de mult pentru ca nu stiu ce sa ii zic.As vrea si eu niste sfaturi. Cum si de ce sa vb cu ia.Cum pot sa o cuceresc.Va Multumesc! happy

3 răspunsuri:
| ingerpufos a răspuns:

Pai eu stiu fii tu insati lasa timiditatea la o parte.pentru inceput vb doar ca simpli prieteni apoi incet incet poti si spui ca e frumoasa sau chestii de-astea si asa incet incet se va lega o frumoasa reletie intre voi. sper ca te-am ajutat succes. funda?

| AnaBlackVampire a răspuns:

Eu zic sa pui pana pe un abecedar... faci greseli de gramatica de copil de clasa 1!

| v_6457 a răspuns:

Simplu,ia taur-ul de coarne si exprima-ti sentimentele,am fost in situatia ta si stiu cum este,dupa ce o-sa marturisesti te vei simti foarte usor parca zbori,eu am primit un raspuns negativ de-la fata aceea,am simtit ca am fost injughiat,am cazut dar m-am ridicat si am continuat, acum sunt mai fericit, am ramas prieteni si atat.Noroc,PSbig grinoamna/Domnisoara Ana,mai bine raspundea-ti ceva relevant si la sfarsit scria-ti "PS:Noroc" sau ce dorea-ti,dragostea nu are carte, ori si cum nu zic ca este bine sa nu stii gramatica elementara, fara ofensa.