Trebuie sa stii daca si ea te place! Daca sunteti mai buni prieteni e mai usor.
Poti sa o chemi afara dupa ora sau undeva numa voi si sa ii zici, "Vin-o un pic, ca am gasit ceva tare la (...) si vreau sa iti arat."
Dupa care te arati dezamagit ca "nu mai ii acolo" si ii spui sa va intoarceti in clasa, si pe durm de intoarcere o intrebi.
Daca ai emotii si nu sti sigur ca te place, pune o fata cu care te intelegi mai bine, sa o intrebe.
Nu ii trimite biletel sau ceva de genul, mai ales in ora! Poate sa va prinda profi si pe urma sa-l citeasca sau poate il citesc colegii.
Daca aveti chiosc la scoala, poti sa o intrebi daca vine cu tine pana la chiosc si o poti intreba.
P.S. Fii atent sa fi numai tu ce ea.
Sa nu mai vina si altii.
Daca refuza sa fie cu tine, te uiti la ea si ii zambesti cu jumate de gura si ii spui "ok, imi pari simpatica, am vrut doar sa stiu daca ma placi"
Bafta multa!
Depinde si de cum stau lucrurile intre voi. Daca deja exista atractie, ii spui foarte simplu ca o placi si vrei sa fiti impreuna, daca nu exista...atunci trebuie sa o "creezi" tu, ceea ce e mai greu.
Buna,
Este simplu dar atat de complicat!
Du-i o floare si spune-i asa : De ceva timp imi placi mult, ai vrea sa mergem la o plimbare dupa scoala? apoi in timpul plimbari, ii dezvalui usor, usor sentimentele ascunse pe care i-le porti!
Multa bafta si sper ca o sa fiti impreuna!
Nu e greu! ..Mai ales esti baiat..Incredere,incredere si inca odata incredere in sine...Va intelege si va accepta daca ii esti simpatic. Spune-i intr-o zi dupa lectii ..sau invit-o la o plimbare in parc...
midjik87 întreabă: