Pai, trebuie sa iti dai seama.atunci cand un baiat place o fata felul in care se uite la ea (sau in ochii ei) este ca si cum ar primi un cadou de craciun si este foarte fericit si de abia asteapta sa'l deschida! Daca se uita asa la tine inseamna ca ii place de tine si mai intai "vrea sa isi pregateasca intrarea" sa zic asa, atunci poti sa ii spui indirect cum ar fi "mereu m-am gandit ca esti diferit de toti baietii si pentru asta chiar te apreciez/simpatizez, tu ce crezi despre mine?", sau ii spui cum ti se par tie ca sunt baietii ceva de genul: " Stii mie nu imi place un baiat care se intimideaza si nu poate sa ii spun unei fete ce simte cu adevarat, dar un baiat trebuie doar sa o spuna fara sa se gandeasca daca ma respinge, poate nu te respinge si atunci daca tu nu ii spui, nu ai cum sa stii care e adevaratul raspuns!
Sper ca te'am putut ajuta!
Si daca nu-i spui si stai asa ce rezolvi? Apare alta draguta care-l matura de pe picioare si tu ai sa ramai cu "ce-ar fi fost daca?". Du-te si trage-l de maneca, intreaba-l. Ce ai de pierdut? Momentele ciudate in care nu va vorbeati avara si conversatiile sacadate de pe mess? Fi serioasa...
Dragutz... Du-te si intreaba`l pe ocolite sau direct, faci cum vrei. E normal sa-ti fie teama dar cu teama sau rusinea mori de foame
Roaga o prietena sa il intrebe daca simte ceva pentru tine, zicand ca se plictisea si nu avea altceva mai bun de facut! Daca ii zice ca da, sa ii zica ca tie nu iti plac baietii care nu le spun fetelor ceea ce simt si ca ar trebui sa reactioneze odata! :* Funda?