| buubuu a întrebat:

imi place de un tip.care e cu 2 ani mai mare ca mine. e la alta scoala. dar care sta in acelasi cartier cu mine. Vorbim foarte mult pe mess. dar de fiecare data cand iesim afara.sau pleaca el.sau plec eu.afara.e foarte curios.intreaba multe lucruri.si pe mess. e cam.nu stiu cum sa zic.'neinteresat'. ce pot sa fac. ce sa `i zic? el de 3 luni s-a despartit de o fata cu care a stat 8 luni.acum nu mai are pretena. e ff amabil. dragut cu mine.afara se uita asa.'adanc' in ochii mei.cred ca si-a dat seama ca il plac? Dar el.CREDETI CA EL MA PLACE? este foarte popular. dar mie mi se pare in ciuda faptului asta super de treaba.

Răspuns Câştigător
| 4b a răspuns:

Buna bu, interesant e faptul ca iubim fix persoanele care nu ne iubescsad daca te place ai mai multe sanse sa-i ajungi la inima, insa daca doar te ...simpatizeaza, at e mai greusad PACAT ca iubim pe cei ce ne ignora si ignoram pe cei ce ne adora, pacat ca iubim pe cei ce ne jignesc si jignim pe cei ce ne iubescsad ai grija de tine, vezi cf cu pustiuhappy

2 răspunsuri:
| azetyx a răspuns:

Cred ca nu ii place sa discute in mediu virtual big grin. poate ca nu se simte bine cand nu e ceva palpabil (adica sa urmareasca rectia ta "pe viu" big grin). sau nu are chef de a vorbi cu tine pe mes. DAR poate ca vb cu altele pe mes. nu poti sa stii...intreaba-l daca poate sa iti dea parola de la id sau sa intrati amandoi pe id-ul lui, etc. gasesti tu metode...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil. Din moment ce se uita asa adanc in ochii tai. poate ar trebui sa i spui ca iti place de el. o sa vezi ce o sa iasa. daca nu ai curaj fata in fata, poate pe mess.