| buubuu a întrebat:

imi place de un tip.care e cu 2 ani mai mare ca mine. e la alta scoala. dar care sta in acelasi cartier cu mine. Vorbim foarte mult pe mess. dar de fiecare data cand iesim afara.sau pleaca el.sau plec eu.afara.e foarte curios.intreaba multe lucruri. ce pot sa fac. ce sa `i zic? el de 3 luni s-a despartit de o fata cu care a stat 8 luni.acum nu mai are pretena. e ff amabil. dragut cu mine.afara se uita asa.'adanc' in ochii mei si imi zambeste foarte mult :X.rade.ma intreaba multe chestii.credetti ca si-a dat seama ca il plac? Dar el.CREDETI CA EL MA PLACE? este foarte popular. dar mie mi se pare in ciuda faptului asta super de treaba.

2 răspunsuri:
| leonardo a răspuns:

Intreaba-l! Scapi de multe zile de nesomn si ganduri de-astea (ma place / nu ma place). Daca nu te place - mai da-l reaq, cat de popular poate sa fie (ca doar n-o fi Michael Jackson). Daca te place, ai rezolvat problema.

| andreeutzaa a răspuns:

Pai ar trebui sa ii zici mai intai ca iti place tie de el. apoi vezi cum reactioneaza.Depinde si de personalitatea lui. Daca el e un baiat de treaba chiar daca nu il interesezi asa cum te intereseaza el iti va ramane amic.Eu nu stiu sa iti zic daca si-a dat seama ca il placi pentru ca nu ai zis cum te comporti tu cu el, dar cred ca el asta incearca sa afle si cred ca te place.