Aripi de zapada,Castelul fetei in alb,Drum bun ciresari, Mos Timofte, Roata norocului. Cred ca astea sunt sper ca te-am ajutat.
Păi astea nu sînt titluri de capitole ci titlurile celor cinci volume din care se compune ciclul "CIREŞARII".
Capitolele nu au titluri anume ci sînt numerotate I,II,III, IV, V, şi celelalte.
Ciresarii e un roman in 5 volume. Capitolele din care volum le vrei? Ca nu prea mi-e clar.
Seria Cireșarii este un ciclu de romane scris de Constantin Chiriță, care se adresează în principal tinerilor. Romanele înfățișează în mai multe episoade aventurile unui grup de șapte tineri, intitulat „Cireșarii", compus din Victor, Ionel, Dan, Maria, Ursu, Tic și Lucia.
Cele cinci volume ale seriei sunt:
Cavalerii florii de cireș (numit inițial Teroarea neagră);
Castelul fetei în alb;
Roata norocului;
Aripi de zăpadă (numit inițial Teroarea albă);
Drum bun, Cireșari.
Veiz daca asta iti trebuie. Daca nu explica mai in detaliu!
Seria Cireșarii este un ciclu de romane scris de Constantin Chiriță, care se adresează în principal tinerilor. Romanele înfățișează în mai multe episoade aventurile unui grup de șapte tineri, intitulat „Cireșarii", compus din Victor, Ionel, Dan, Maria, Ursu, Tic și Lucia.
Cele cinci volume ale seriei sunt:
Cavalerii florii de cireș (numit inițial Teroarea neagră);
Castelul fetei în alb;
Roata norocului;
Aripi de zăpadă (numit inițial Teroarea albă);
Drum bun, Cireșari.
Vezi daca asta iti trebuie. Daca nu explica mai in detaliu!
Face parte din volumu Amintiri din copilarie dar capitolele nu le stiu parca nica la furat sau ceva de genu
Ciresarii - aripi de zapada
ciresarii - castelul fetei din alba
ciresarii - drum bun ciresari
ciresarii - mos timofte
ciresarii - roata norocului
Va rog frumos cine stie numele capitoleler ciresarii de constantin chirita sa-mi raspunda (pentru scoala)
Andrei67y5 întreabă: