| Craciuuun a întrebat:

Imi spuneti si mi-e va rog frumos cum sa imi ridice mama pedeapsa.tongue am fost pedepsit fiindca s-a intamplat a doua oara sa fumez sad. mai am o saptamana de pedeapsa. ce pot face sa mi-a ridice mai repede plz funda sunt disperat acum am voice la calc ca, am lucrat la mate altfel nu

7 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

Pai mama ta te. a pedepsit ca sa iti dai seama ca fumatul iti face rau, iar tu ar trebui sa o asculti si sa faci ce zice ea pentru ca iti vrea doar binele. eu cred ca ar trebui sa vb cu ea si sa ii spui ca nu vei mai fuma. asa poate iti ridica si pedeapsa. da vezi sa nu te mai puna **ingerasu** sa fumezi iar ca sigur acum vei avea pedeapsa dubla, plus de asa nici nu e bine sa fumezi, iti face organismul praf

| Anonima307 a răspuns:

Ti-am vazut hi5-ul si nu ai mai mult de 11-12 ani, fumat iti trebuie tie la varsta asta? pai foarte bine ca te-a pedepsit, in locul ei te pedepseam si mai mult, nici la calculator nu ar trebui sa te mai lasewinking

| dyannee a răspuns:

Nu mai fuma! Tu ai tarate in loc de creier? Ce, te crezi tare misto dac faci asta? Ai sa vezi tu ce misto ai sa fii fara plamani, daca tot continui asa.Nu,tu spui ca doar de la cateva nu se intampla nimic, insa alea cateva cu urmatoarele cateva creeaza dependenta si, daca ai ghinionul asta, cum se gaseste la majoritatea oamenilor, nu te vei mai putea lasa, sau poate da, insa foarte, dar foarte greu! Promite-i mamei tale ca nu ai sa mai faci asta niciodata, poate nu te va crede, insa tu tine-te de cuvant! Da-i un buchet de flori, cumpara-i ceva ce-i place sau ajut-o la ceva, spune-i un compliment si poate iti va ridica pedeapsa! Oricum, o mica atentie mamei tale niciodata nu strica! Numai bine si ai grija de tine!

| IrenneDrt a răspuns:

Mai intai gandeste'te cu care dintre parinti te intelegi mai bine. Apoi incearca sa porti o conversatie cu el, mai intai discutati despre lucruri minore si apoi incearca sa iti ceri scuze si ca nu se va mai intampla.Acum exista si riscul sa nu te creada asa ca, stiu ca e greu dar incearca sa le dovedesti ca pot fii mandrii de tine:incearca sa ii impresionezi cu lucruri marunte. Chestia cu discutia o aplic si eu mereu si iti dau un sfat:cand discuti cu unul dintre parinti sau cu amandoi de ex. le povesteti ce ti s-a intamplat si le ceri pareri, ei vor avea mai mare incredere in tine si vor stii ca vei apela la ei la orice problema. Daca incerci sa ii convingi ca a fost o greseala si ca nu se va mai repeta, iar ei te vor crede, ori incearca sa te lasi de fumat (vor fii cu adevarat mandrii de tine si pentru ca ti-ai indeplinit promisiunea)sau incearca sa nu mai fii vazut de cineva(ruda, prieteni...)in nici un caz de eiwinking
sper ca ti-am fost de ajutor happy pa-pa

| Craciuuun explică:

Scz, sa mi-o.

| Craciuuun explică:

Ms mult pentru raspunsuri anonima dur raspuns si catalina14 ai dreptate de ce ma pedepsit Atat am vrut sa-mi ridice pedeapsa ca e vara si regret

| ZuAgain a răspuns:

Cereti scuze si spune ca nu se va mai intampla
Nu e atat de greu gandeste si singur