| sweetgirl09 a întrebat:

in clasa a 5-a s-a transferat un baiat nou la noi in clasa prima data cand l-am vazut mi s-a parut simpatic insa simpatia asta s-a tranformat in ceva mult mai mare cu timpul. Cum mi-a placut mie de el din prima asa si lui de alta fata tot din prima am suferit foarte mult fiindca cu acea fata eram prietena si simteam ca m-a tradat. Acum sunt in clasa a7-a au trecut deja 2 ani si inca nu mi-l pot scoate din minte. El nu a aratat nici un semn ca m-ar placea inca moare dupa acea fata... a fost cu ea. Nu stiu ce sa fac incep sa ma gandesc la el din ce in ce mai mult cand vorbesc cu el ma emotionez si ma balbai si am fluturi in stomac. Nici de invatat nu mai pot invata as bine nu ma pot concentra. Nici macar prietenei mele cele mai bune nu i-am zis ca-l plac si ei ii zicem absolut totul. Tot incerc sa-i zic ei sau mamei dar nu pot. Ce as putea face? Cum pot sa-mi-l scot din minte? Credeti ca ceea ce simt eu este iubire? Sunt foarte nedumerita...

Răspuns Câştigător
| Denisadraguta a răspuns:

Incearca sa-l ocolesti si daca nu poti sa ti-l scoti din minte spune-i mamei tale.e sg solutie.mama ta poate sa-ti dee un sfat.dar iti dau si eu unul pentru ca si mie imi placea ft mult de un baiat ca sa transferat tot din a cincia la noi dar mi l-am scos din minte. uite incearca cand vorbesti cu el sa nu te mai balbai incearca sa fiti amici si sa-l faci sa mai glumeasca k tine si chiar daca te doare fal sati puna ogramada de porecle bineinteles ca no sas-l urasti ca si eu am facut asta, dar sa te prefaci ca e cel mai mare dusman al tau din clasa si chiar daca ti se pare o prostie o sa mearga(cel putin la mine a mers)succes!

1 răspuns:
| Deeyu1000 a răspuns:

Sincer nu stiu ce raspuns sa iti dau si eu sunt tot in a 7 a si imi place de un baiat de la a8a stie ca imi place de el dar cu toate ca m-a dezamagit in nenumarate randuri tot il iubesc si nu mi-l pot scoate din minte