| CowboyxD a întrebat:

Sall Tpu...intrebarea mea este dupa 16 ani mai cresti? am un prieten el implineste 16 ani peste 2luni.Are 1.74m si imi spune mereu ca o sa ajunga la 1.85m e ceva real? parintii lui sunt inalti tatal sau are 1.81m iar mama 1.79m. timp de 2 luni am observat ca a crescut cam cu 2cm. Referitor la mine eu am deja 16 ani si 1 luna si am 1.82-1.83... dar acestea 2 luni nu prea am vazut sa cresc cum credeti la ce inaltime ar putea sa ajunga el si la ce inaltime pot sa ajung eu?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Ai putea sa ajungi daca te vei apuca de inot sau baschet, prietenul tau nu stiu daca va atinge intaltimea dorita, posibil, nu se stie

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Teoretic mai cresteti pana la 18-20 ani[dar asta nu-i o regula], prietenul tau nu cred ca o sa ajunga la inaltimea dorita iar tu nu cred ca vei depasi 1, 85

| CowboyxD explică (pentru mona):

Dar dupa parerea ta cit crezi ca va creste si apropo eu as pute sa ajung la 1.88?

| mona a răspuns (pentru CowboyxD):

Ai putea sa ajungi daca te vei apuca de inot sau baschet, prietenul tau nu stiu daca va atinge intaltimea dorita, posibil, nu se stie

| AFR81 a răspuns:

Da, baietii continua sa creasca mult timp, chiar si dupa 18 ani. Va creste, mai mult ca sigur.

| melissaandra a răspuns:

Sigut ca o sa creasca. chiar de e aproape matur.