Ai vrut sa il bati din cauza ca vroiai sa te razbuni.
normal ca nu te simti bine ca l-ai batut. trebuia sa mergi din prima la directoare sa ii spui. si vezi ca daca mai faci lucruri de astea poti ajunge la inchisoare pentru vatamare. + ca sunt multe victime care au murit de la un singur pumn in tampla.
Nu e frumos ce ai facut, dar e util
Nu cred ca aveai alta solutie decat corectia pe care I-ai aplicat-o. Oricum nu intelegea de vorba buna.
Sinte-te bine, ai facut ceva pentru societate
Daca " isi lipeste putzulika de geamurile masinilor" poate e chiar si retardat mintal putin sau poate a fost batut de parinti si se razbuna pe societate ca o duce rau. si tu poate te simti vinovat ca de fapt ai lovit o persoana cu handicap mintal.
Deci e posibil sa nu aiba discernamant(ca nu pare ca poate gandi normal)deci sa fii batut pe cineva care nu era in stare sa faca altfel, si poate chiar nu isi dadea seama? Acum ma simt oribil
Nu voiam sa fac fata asta voiam una trista dinaia de facebok
Nici eu nu sunt de acord cu nici un fel de violenţă, dar în cazul tău şi-a cam meritat-o!
Nu te încurajez să iei la bătaie pe oricine-ţi iese în cale, dar acel băiat avea nevoie de o bătaie bună să-şi revină!
In primul rand, nu cred ca intrebarea asta are legatura cu "Dragoste si Sex"
Cum sa te scuipe 2 ani si tu sa nu faci nimic in privinta asta? Eu a doua oara il articulam...
Nu fii mă supărat ai făcut bine și nu te lua după toți care zic "Vai ca e bine sa fii violent" De exemplu eu când am intrat la liceu am bătut destul de mulți și crede-mă ca mi-a prins bine dar date la cine poți. Plm eu am făcut 9 ani box ai nu prea avea cine sa mă bata, plus de ăsta ai prieteni dacă nu poți singur du-te cu ei și se rezolva treaba. Bine eu zic sa bați tot ce prinzi...
Da, poate pentru ca nu te-ai batut niciodata si intamplarea asta a avut un impact major pentru tine.In timp o sa iti dai seama ca fiecare primeste ce merita, dar totusi te-ai putea gandi ca ai probleme cu furia.Am avut si eu probleme cu furia cand aveam 15 ani dar eu facusem box 2 ani si 1 an de karate dar totusi nu eram tipul bataus.Ti-as recomanda sa te uiti direct in ochii celui care te enerveaza si sa te gandesti ca el este neajutorat in fata ta si ca tu esti prea bun ca sa te bati cu el