| LukaVocaloid a întrebat:

Ma cam puteti ajuta va rog cu o problema detul de majora ca se poate aduce la o bataie? Deci eu am in clasa niste fete 3 fete 2 asa mai chiulangii si una mai cuminte asa ele au cam inceput sa chiuleasca nu veneau la ore ca cica nu aveau che si bla bla si intr-o zii cand fata mai cuminte a venit la scoala si am inceput noi asa sa vb si eu si cu inco o prietena i-am spus sa nu mai stea cu fetele alea 2 ca ajung ca ele sa chiuleasca si toate alea iar ea in ziua urmatoare le-a zis fetelor alea 2 ca noi le-am facut pan*rame si cur*e totusi noi n-am zis asa ceva in a 3 zi dupa scoala ma trezesc eu cu un grup de vreo 6-8 pers ca de ce le-am facut eu pan*rame si cur*e si ca vor sa ma ia la bataie dupa vreo 10 min de cearta in care ne-a privit juma din scoala eu spunandule ca nu le-am facut cum zic ele dupa ce mi-au tras si o palma eu dabea putand sa-mi mai controlez nervi m-au lasat sa plec nu au vrut sa continue pentru ca eu sunt de gen mai cuminte si nici nu injur (cred)dar chestia e ca luni cred ca o sa vina din nou si cred ca vor sa o bata pe cealalta fata care a lipsit azi ea e ceva mai tupeista si mare de gura si nu stiu cum sa fac sa nu inceapa sa tipe la ele si sa inceapa bataia ca ele nu inteleg ca noi nu le-am facut asa ca le-am spus de vreo 20 de ori ca nu le-am facut si ele tot cu ale lor dar mi-e frica sa nu inceapa sa o bata si chestii din astea ce sa fac va roog ajutor

1 răspuns:
| mada1820 a răspuns:

Buna,este clar ca ele se folosesc de acest lucru bineinteles neadevarat sa poata sari la bataie, oricum cel mai bine ar fi sa le eviti si in caz ca sar la bataie nu te lasa batuta de ele, incearca totusi sa vorbesti cu cineva care ar putea ajuta cu aceasta problema.