| LukaVocaloid a întrebat:

Ma doare in partea stanga a abdomenului si nu stiu de la ce ar putea fi nu am facut exercitii fizice inainte am mai avut parte si de putine ametelii si lipsa de mancare nu mi sa mai intamplat asta pana acum este cumva din cauza ca inainte sa sa-mi inceapa durerile nu am dormit mai deloc noaptea si dormeam de dimineata pana dupamiaza si pe timpul noptii nu mancam nimic am facut asta timp de vreo 3-4 zile mancarea o mancam dabea dupa ca ma sculam deci aveam decat cam o masa pe zi p.s imi cer scuze de categorie dar nu am gasit categoria sanatate

Răspuns Câştigător
| SabinaRsT a răspuns:

Te doare splina, aceasta este un organ lenes care trebuie stimulat iar tu daca nu mananci nu faci altceva decat sa o lasi sa stea ceea ce nu este bine. Fa-ti un regim alimentar cu cel putin 3-4 mese pe zi si vei vedea ca durerile se vor duce.

3 răspunsuri:
| Own3r a răspuns:

Mai bine te-ai duce la un doctor.

| ElectronicSound a răspuns:

Pe acolo e ficatul sau ceva de genul. eu zic vreo cateva zile sa mananc corect sa dorm ca lumeaaa si daca tot tr are sa te duci la doctor

| detam a răspuns:

E de la lipsa de vitamine si proteine...nu mananci suficient, nu ai energie...ar trebui sa ai si mic dejun si pranz si gustari, dar portii mici..acolo e splina