| MaRyUkK a întrebat:

Sall TPU, ma simt oribil, am avut un coleg care de multe ori mi-am dat seama ca ma place ca a vb pe la spate cu alti colegii... ma rog asta a fost acum un an.am tinut legatura. si mie atunci nu-mi placea de el dar uite ca acum da si eu am numarul lui (ma suna aproape mereu) iar el tot imi cere nr prietenei mele de telefon iar eu ii ignor mesajele, acum chiar nu imi mai dau seama daca ma place.radem impreuna glumim in ora.hee hee dar nu stiu cum sa-mi dau seama dar el dc vrea nr prietenei mele? dc credeti ca il vrea, si ma mai place?(app chiar acum ma suna i-am raspuns si nu i l-am dat) ce credeti?

1 răspuns:
| InuIo a răspuns:

Eu cred ca inca te place pentru ca o persoana care ti-a placut o placi mereu [poate nu chiar asa de mult] daca nu ti-a facut ceva rau. Probabil iti cere numarul prietenei tale gandinduse ca nu are nici o sansa la tine si ca tu il vezi doar ca pe un amic si nimic mai mult. Daca il placi incearca sa aduci vorba de dragoste si din astea dar gandeste-te bine sa nu fie doar asa pe moment si dupa ce ii faci sperante sa iti dai seama ca nu-l placi pentru ca te va crede o persoana oribila.[stiu din propria experientastraight face]. Sper ca te-am ajutat.