Ok..pentru ca ai o problema serioasa o sa ignor toate greselile de gramatica, fonetica, ortoepie si exprimare. Problema e serioasa, ar trebui vorbit cu cineva. Cu un psiholog in primul rand (pentru tatal tau). Poti cauta slujbe pe mai multe site-uri de recrutare: bestjobs, myjob, ejobs, tjobs (toate.ro) dar si pe tocmai.ro. Spunele rudelor, prietenilor lui, ceva trebuie facut si cineva trebuie sa te ajute sa iei atitudine.
Da dar astea a mai incercat si a pierdut 500 de euro toti agentii comerciali dau teapa daca ai putea sa-mi lasi tu numarul unuia serios macar nu care da teapa asta am scris si in textul meu
Ceau. Aiii de capu tau! tu ai o problema mare. Dar iti pare normal sa-i cauti tu de munca tatalui tau pe salariu mare? Sau iti pare normal sa-l lasi tu de bautura? Nu cumva te depasesc aceste probleme?
Eu zic asa : 1. Adu-i aminte mamei tale care-i sunt prioritatile : copii si casa.
Daca doar ea castiga bani, sa se invete sa-i dramuiasca, eventual, sa ii ascunda de tatal vostru, cu ORICE pret.
2. Cauta pe cineva din familia tatalui sau a mamei, care ar putea discuta cu tatal tau. Discuta, in sensul asta : ma, daca nu-ti vezi de casa, nevasta si copii, mama dracu te ia. Fac un pic haz de necaz, insa tu stii ce vreau sa spun. Cauta pe cineva cu autoritate din familie, care sa-l scuture pe tatal tau.
Mi-am spus si eu parerea. Poate gresesc, dar as vrea sa-ti dau putere si intelepciune sa treci tu, personal peste astea. Ca nu este normal sa rezolvi tu problemele adultilor. Te-am tzucat, si ai grija de tine.
Cauta un loc de munca in orasul tau, apeleaza sa te ajute macar cu o vorba buna rudele.
Cauta pe site-ul asta un job potrivit pentru tatal tau :http://www.tjobs.ro/
Totusi, bun nu-i convin salariile dar si aia 1500 ron sunt buni decat nmc. vorbeste cu mama ta si spune-i sa aiba o discutie foarte serioasa cu tatal tau ca asa nu se mai poate. Dupa ce ca nu lucreaza mai si bea si mai si cheltuie salariul mamei tale. Mult noroc :*
Am incercat si nu gasesc nimic acolo... si vorbesc serios pentru toate siturile de genu` din Romania