Uite cel mai repede o inveti da o scrii iar si iar si iar o sa iti intre in cap fara sa iti dai seama
Păi, 6 x 1 = 6 (gândeşte-te 6 x 1 + 0)
6 x 2 = 12 (6 x 1 + 6)
Sau, dacă nu poţi aşa concentrează-te în caiet/clasa. Fii calm că, când răspunzi nu cade cerul. Succes!
Off imi amintesc si eu de etapa aceea exact ca tine mama ma amenintase ca daca nu invat ma pedepseste si am luat caietul am scris si m-am urcat in pat si am inceput sa merg prin pat si sa repet tabla inmultiri cu 6 ciudat a fost ca a mers si am spus-o la perfectie dar nu stiu. daca o sa mearga la tine ce zici daca te-ai duce la librarie ti-ai lua o foaie de hartie sa un carton dublex si niste carioci si ai scrie toate tablele inmultiri de la 1-10 si fiecare scrii cu cate o culoare si o lipresti de perete unde iti faci tu lectiile si le repeti mereu cand ai timp sau cand vrei a PS cartonul dublex e mare si ai putea sa il dai in dou si sa scrii si tabla impartiri dar la fel ca la tabla inmultiri cu cate o culoare sper ca te-am ajutat :*
✰ Bună.
O poți scrie pe caiet de 1O ori până o reții.
O altă metodă ar fi să scrii o poezie sau o melodie care să conțină tabla înmulțirii, așa vei învăța mai repede și ușor.
http://relaxare.wordpress.com/2013/02/11/sa-invatam-usor-tabla-inmultirii/
Succes!
cristiboss123 întreabă: