Normal ce conteaza cum se imbraca sau ce muzica asculta. poate sa fie oricum daca imi place imi place si gata nu hainele i`l fac p om. funda ?
Buna
Pai fiecare dintre noi avem alte gusturi la baieti, mie sincer nu imi plac tipi in stil hip hop, dar astea sunt gusturile mele, daca tie iti plac, nici o problema:*:*:*:*.
Mult noroc:*
Am multi prieteni care au,, adoptat,, stilul hip-hop si ma inteleg chiar fff bine ca ei deci da dc nu. Si mie imi place muzica hip-hop ff mult si i n legura cu imbracamintea si purtarea depinde exista mai multe feluri de hip-hop`ari cei care chiar se comporta ca atare stilululi si cei care cred ca a fi hip-hop`ar tine doar de injuraturi deci mda depinde
Pai, sincer, ala e genul de baiati care-mi plac, deci da. Mi se par draguti si de treaba si de gasca si toate cele. ^^
fundă?; o3?
Sall.zz! Da! Pt ca mie, personal imi plk hip-hop.ul mult!:XDar sa fie si dragut
Nu deoarece nu conteaza cum arata acel baiat! Conteaza sa-mi placa ca si comportament. Eu sun o fire careia ii place corectitudinea, deci nu pot sa siu atrasa de un tip care nu stie ce inseamna reguli! Si imi place stilul hip-hop dar daca un baiat abordeaza acest stil ma voi apropia de el asa...rece, iar daca vad ca totul este OK relatia poate sa continue! Funda?
Si eu ma imbrac cu haine mega largi si sunt fata. ask genuri de muzica mai nebune. gen rock,dubstep, hip-hop, dnb.prietenul meu ask manele. deci nu conteaza imbracamintea sau genul de muzica atata timp cat va potriviti. CONCLUZIE : NU hainele il fac pe om
Branisteanumihai întreabă: