De obicei asa se intampla nu poti trai mereu in armonie viata si dragostea e cu bune si cu rele incearca sa nu bagi in seama asculta muzica, citeste o carte, iesi putin la aer.ai sa te descurci succes. fundita? daca vrei bineinteles
O prietena de'a mea a fugit de acasa, cand parintii ei vroiau sa divorteze si se certau intr'una, si s-a dus la o verisoara dea ei, si ea a stat acolo pana cand au gasit-o parintii, si dupa aia ea le-a explicat de ce a fugit. etc. si de atunci ei s-au impacat, se ocupa mai mult de ea, nu mai sunt certuri in familie etc.
Wow nasol!
Pai, asta este.Presupun ca majoritatea familiilor au unele probleme, necazuri, iar problema cea mai deasa sunt "verzisorii".
Pai ce sa zic, in momentele astea trebuie sa ii sprijini, pentru ca astea sunt si obiceiurile copiilor fata de parinti.Sunt sigura ca ii vei indruma spre "calea cea lunga"; si, ce pot sa spun, nu toate familiile sunt perfecte, mai apar si certuri intre membrii.
Sper ca te-am ajutat cat de cat, si sper sa treceti cu bine peste asta...bafta!
buna. uneori e normal sa se mai certe... dar o data excesiv. hm. ai putea sa le spui ca ai vrea sa nu-i mai vezi certandu-se, ca. te afecteaza si pe tine si dupa chestii din astea ai putea sa ii intrebi pe amandoi in acelasi moment dar cand sunt calmi."voi va mai iubiti?" daca zic "da" as zice sa le spui " nu se vede, candva nu va veti mai avea unul pe celalalt si atunci...", iar daca zic nu, prefate ca iti da o lacrima si fugii in camerra ta. s-a intamplat prietenei mele bune, s-a prefacut putin, dar a dat rezultate.mult succes
cosmii10 întreabă: