Nuuuu de ce vrei sa devi emo, este mult mai bine gotica.Acum depide si de felul tau de a fi ca daca esti prea sensibila poti fi bagat in categoria emo.
Eu nu consider ca o persoana sensibila este emo ca si eu sunt sensibila si nu sunt.
Cel mai bine sa fi tu,asa cum iti place tie,invata sa te accepti si sa te placi, iar atunci te vor placea si cei din jur.
Ce daca restul rad? Daca tie iti place stilul mai intunecat atunci este ok.
Vorba aia:„Nu este frumos ce este frumos, este frumos ce-mi place mie"
Iti faci rau singura.
Incearca sa iti privesti creierul de deaspra lui fiindca el e responsabil de cum te simti si ce faci.
Sa devi emo e simplu.
Fear is the enemy.
Ne intrebi pe noi cum sa iti traiesti viata? Oricum,este prost pusa intrebarea,pentru ca nu poti pur si simplu sa devii emo.Emo este de fapt prescurtarea de la emotional/emotiv,acea persoana care este coplesita de emotii. Unele persoane fac legatura dintre emo si persoanele care prefera sa se imbrace intr-un anumit fel,sa isi faca o anumita freza, sa isi faca parul cu placa sau sa asculte un anumit gen de muzica, ceea ce e total gresit.Pe urma mai exista si persoanele care compara oamenii emotivi cu cei care isi tai venele,insa persoanele in cauza isi tai venele deoarece acest lucru face organismul sa secrete niste substante speciale(endorfine) care ii calmeaza, ii face sa se simta bine (ca un drog).
Deci nu poti pur si simplu sa te decizi ca vrei sa fii emo, pentru ca emo nu inseamna ceea ce auzi tu la copilasii de 12 ani, ci sunt pur si simplu niste persoane mai sensibile decat restul.