| Theaxniz a întrebat:

Pentru mine este o problema sinceritatea adica as jigni si o fata da, dar tot ce zic eu este adica ajunge o pustoaica de clasa a 6-a sa faca misto si apoi daca eu zic adevarul se supara oameni pe mine sa ma urasc asta este asta sunt eu! Dar nu pot sa vad atata prostie si cat trebuie sa ma rog de unele persoane ca sa obtin ceva credeti-ma o zi a trebuit sa fiu prostu unui coleg doar pentru lectii pentru ca am lipsit,si de atunci am devenit alt om, oare trebuie sa ma schimb, ce ziceti?

3 răspunsuri:
| Laura0 a răspuns:

Frate du-te la ea si zii c-ai putea s-o faci de *** in fata tuturor la orice ora si sa-si masoare cuvintele cu tine, daca face o gluma sa fie cu bun simthappy si gata daca si-o ia in cap fa misto de ea.dar doar oleaca nu foarte mult si rau ca sa nu zica altii nimic

| Theaxniz explică:

Scuzati-ma ca am scris asa am fost pe telefon:eu obisnuesc sa spun adevarul la asta ma refer

| Raull7 a răspuns:

NU, nu are rost sa te schimbi;-) si faza cu respectu' :primesti respect, oferi respect big grin..Si e mult mai bine sa spui adevarul decat sa te creada lume un mincinos... parerea mea happy